Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csípő ízület kopás ellen, mit...

Nevada453 kérdése:

Csípő ízület kopás ellen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Orvosi vizsgálat után közölték,jelentős porckopásom van. Az orvos azt mondta 5-10 év és csípőprotézis kellesz. Férfi vagyok,27 éves,fizikai munkát végző,konditerembe járok-de csak karban tartás miatt,átlagos test alkattal.Segítséget szeretnék kérni,hogy valamilyen hatásos gyógyszer amit már próbáltatok és használt. Vagy olyan fórum ami ezzel való eszme cserét folytat.Amit lehet szeretnék megtenni az ízület megóvására,hogy minél később kerüljön sor műtétre. Nagyon hálás vagyok mindenkinek,bármilyen információért.
2015. okt. 12. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Én a helyedben lehetőleg kerülném a gyógyszereket a káros mellékhatásaik miatt és mindenképpen gyógynövény és természetes alapú porcépítő fogyasztását ajánlanám.Élsportolóknak, olimpikonoknak is bevált.Sok jó tapasztalat van velük, néhány riportban el is mondják páran, hogy hogyan úszták meg a gerinc, vagy protézis műtétet Ha van még porcod, akkor lehet, hogy Te is megúszhatod.Jobbulást!
2015. okt. 13. 00:53
 2/2 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mit lehet tenni csípőizületi kopás esetén.
2020. aug. 16. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!