Mikor múlnak el ezek a tünetek, és mit jelenthetnek?
Figyelt kérdés
Egy hete,vagy megfáztam,vagy elkaptam az influenzát,nem tudom,de nem akar múlni.Az a gond,hogy már jobban voltam,de most meg vissza estem,mert hétvégén,jó pár órát,kint kellett sajnos töltenem a szélben.Még mindig folyik az orrom,fáj a fejem,főleg orrfújásnál és köhögésnél,de magától is,majd szétrobbant ma. :/ És ráz egy kicsit a hideg,néha-néha. Hátul fáj a fejem. Félek,hogy esetleg fel húzódott,valamelyik melléküregbe.Már maradt ilyen vissza nekem,előző betegségből.Vagy agyhártyagyulladás nem lehet? Tudom,hogy el kellene mennem dokihoz,csak addig is,szedhetnék rá valamit?
Előre is köszönöm!
2015. aug. 25. 01:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!