Seítség! Mit jelenthetnek ezek a tünetek?
Már egy hete folyamatosan hasmenésem van, konkrétan 10 percenként ugrálok a wc-re, a menstruáció nem hajlandó megjönni, és nagyon rosszul vagyok, teljesen kikészít ez a dolog! Mit jelentenek ezek? Beteg vagyok? Mit egyek? Mit tegyek? Apukám szerint azért van hasmenésem mert mostanában sok zöldséget eszem (semmit se szoktam pedig) és a zöldségek közül amit megeszek hatalmas előnye van a kovászos uborkának, rengeteget eszem belőle, a család többi tagja is, de csak nekem vannak ilyen tüneteim...
Segítség! 13/L
Arra gondoltam, a családommal nem igazán osztom meg ami történik velem, csak végszűkség esetén.
Tünetek: hasmenés,fejfájás,hasfájás,néha hányinger,konkrétan ha eszek valamit már rosszul vagyok ._.
Ja, még tünetekhez talán a gyakori álmosság is hozzátartozik, mostanában mindig álmos vagyok, mindig ._.
Nem szeretem az orvosokat, egyébként tudom hogy el kellene mondanom, de folyton felfújják a dolgokat, főleg anyu :// Arra gondoltam először megvárom a válaszokat, hátha valaki hasonló tüneteket vett észre magán, akár régebben, akár most. Ami legjobban zavaró és ijesztő, hogy még nem jött meg a menstruáció egész hónapban, és mindjárt július
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!