Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Seítség! Mit jelenthetnek...

Seítség! Mit jelenthetnek ezek a tünetek?

Figyelt kérdés

Már egy hete folyamatosan hasmenésem van, konkrétan 10 percenként ugrálok a wc-re, a menstruáció nem hajlandó megjönni, és nagyon rosszul vagyok, teljesen kikészít ez a dolog! Mit jelentenek ezek? Beteg vagyok? Mit egyek? Mit tegyek? Apukám szerint azért van hasmenésem mert mostanában sok zöldséget eszem (semmit se szoktam pedig) és a zöldségek közül amit megeszek hatalmas előnye van a kovászos uborkának, rengeteget eszem belőle, a család többi tagja is, de csak nekem vannak ilyen tüneteim...

Segítség! 13/L

2013. jún. 21. 07:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp orvossal kéne beszélni.Ha nem tudsz elmenni odáig a hasmenés miatt,akkor hívjatok ügyeletet. És igyál sok folyadékot.
2013. jún. 21. 07:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez lehet egyszerű vírusfertőzéstől kezdve, IBSZ-ig,vastagbélgyulladásig,esetleg valamilyen érzékenységig,sok minden. Mit jelent az,h rosszul vagy? Mik a tüneteid?
2013. jún. 21. 07:34
 3/13 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, a családommal nem igazán osztom meg ami történik velem, csak végszűkség esetén.

Tünetek: hasmenés,fejfájás,hasfájás,néha hányinger,konkrétan ha eszek valamit már rosszul vagyok ._.

2013. jún. 21. 07:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Mivel csak 13 éves vagy, így mindenképpen szólnod kéne a szüleidnek. Ez nem olyan dolog, hogy valami rosszat csináltál és szégyellned kéne. Orvoshoz is el kéne menned.
2013. jún. 21. 07:42
 5/13 A kérdező kommentje:

Ja, még tünetekhez talán a gyakori álmosság is hozzátartozik, mostanában mindig álmos vagyok, mindig ._.

Nem szeretem az orvosokat, egyébként tudom hogy el kellene mondanom, de folyton felfújják a dolgokat, főleg anyu :// Arra gondoltam először megvárom a válaszokat, hátha valaki hasonló tüneteket vett észre magán, akár régebben, akár most. Ami legjobban zavaró és ijesztő, hogy még nem jött meg a menstruáció egész hónapban, és mindjárt július

2013. jún. 21. 07:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az nem is baj, hogy nem jött meg a menstruációd, de a többi tünet miatt mindenképpen orvoshoz kell menned. Sajnos nincs más választásod. Senki nem szeret orvoshoz menni, de ha baj van, akkor muszáj!
2013. jún. 21. 07:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Rendben, de szerintem a mai és a holnapi napot még itthon töltöm, hátha elmúlik. Amennyiben nem, megyek orvoshoz!
2013. jún. 21. 07:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Az előző 2 válasz írója vagyok. Szerintem jobb lenne minél előbb kideríteni, hogy mi a baj, mivel jön a hétvége. Ne kelljen bizonytalanságban lenned hétfőig.
2013. jún. 21. 07:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Anyunak elmondtam a dolgot, érdekes hogy nem fújta fel igazán...azt mondta a meleg miatt van hasmenésem, és hogy készít pirítóst mert hogy az jót tesz ilyenkor. ._.
2013. jún. 21. 07:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Az előző 3 válasz írója vagyok. Remélem igaza lesz Anyukádnak és nem is lesz semmi komoly bajod sem most, sem soha az életben! :) Minden jót Neked!!! :)
2013. jún. 21. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!