Fifilülü kérdése:
18 hetes terhes vagyok mit jelenthetnek ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Egy pár napja észrevettem hogy mindig egy ponton nagyon megkeményedik a hasam és láthatóan kidudorodik. Mit jelenthet ez?2014. nov. 6. 11:48
1/10 anonim válasza:
Ott a baba, és szedj magnéziumot.
2/10 anonim válasza:
ezek szerintem ártatlan összehúzódások lesznek. Nekem 21. héttől voltak, vagy akkortól vettem észre őket.
3/10 A kérdező kommentje:
Én kb
2014. nov. 6. 12:17
4/10 A kérdező kommentje:
Én 2-3 napja vettem észre és szinte megijedtem hogy mi lehet mert ez az első terhességek. Eddig is magnézium szedtem meg vitaminokat.
2014. nov. 6. 12:20
5/10 Mimi.94 válasza:
Nálam is ez a helyzet. a 16. héttől kezdve, kb 2 naponta.Most 18 hetes vagyok, mint te. Holnap megyek ultrahangra. Azért majd megkérdezem, hogy ez normális e:)
6/10 A kérdező kommentje:
Voltàl ultrahangon ha igén megkérdezettek hogy mit mondott erről a doki? Nekem 2 hét múlva kell mennem.
2014. nov. 8. 06:05
7/10 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet. Pedig második baba én sem tudom mi ez, mert az elsőnél nem emlékszem hogy lett e volna ilyen. Mondtam a védőnőnek, azt mondta hogy ott a baba és keményedik a hasam. De normális.
8/10 anonim válasza:
Szisztok! Én is a 18. héten vagyok, nekem nem dudorodik ki sehol sem a hasam, viszont néha úgy érzem, mintha befeszülne a hasam és nehezebb lenne, de csak pár másodpercre és általában esténként. Ez a keményedés? Vagy ez valami más?
10/10 anonim válasza:
Szia
Nekem egy hete kezdődött,bár nekem durvább,mert nagyobb a babám,és folyton kinyomogatja a lábait :) A doki szólt,hogy szedjek 3*2 magnéziumot mert ezek keményedések... azt hittem az nem ilyen,ezért rohantam hozzá,hogy valami baj van :D ki is nevetett.. :D
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!