Ezek a tünetek mit jelenthetnek?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok.
-Gyomorfájás néha hozzátársuló gyomor görcs.(erős)
-Alig birok enni,ha eszem kissé rosszul leszek és olyan mintha teli lennék,pedig alig ettem.
-
2015. aug. 11. 10:59
1/4 anonim válasza:
Ezek a tünetek azt jelentik, hogy jó lenne, ha elmennèl orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Ezeregy oka lehet. Az idegességtől a nyombélfekélyig, vagy refluxig. Kivizsgálást javasolnék, mert mindegyiknek más a kezelése.
3/4 anonim válasza:
Azt,hogy valami gond van a gyomroddal!A nyelved milyen,fehér,lepedékes?Mutass egy képet a nyelvedről!
Nekem hónapokig égett mindig a gyomrom,a nyelvem hófehér volt.Csináltak gyomor tükrözést,nem volt semmi.Kiderült idegalapon volt,megszünt az ok,megszünt a probléma is!Lehet,nálad is ez van!Nem izgulsz,idegeskedsz valamim?
De azért menj orvoshoz,minél előbb!
4/4 anonim válasza:
IBS azaz irritábilis bél szindróma nézz utána google a barátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!