Mitől. Korom gekete a székletem?
Figyelt kérdés
18 éves fiu vagyok. 2 hónapja diagnosztizáltak nálam, hogy kevés a vasam. Azóta vas tablettát szedek. Ma reggel meg tegnap is. Nagyon fekete volt a székletem. Közre játszik ? A válaszokat köszönöm előre.2015. júl. 25. 09:00
11/21 A kérdező kommentje:
Ez afajta roham, 1 hónap altt 6szor előjött. nem hiszem hogy szívroham lenne, főleg nem 18 évesen.
2015. júl. 25. 18:57
12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Te most azt mondod nekem, hogy haldoklok? mert nem nagyon értettem az írásbol semmit.
2015. júl. 25. 19:00
13/21 anonim válasza:
Kolonics is szív infarktus kapot pedig sportoló volt. Itta az energia italt izzadt és fel borult a kálium nátrium szintje. Szomszéd asszony a lába görcsolt be úgy hogy fal fehér lett szóval azt mondom hogy ha tiszta só t és vizet ínnal akkor nem lenne ezzek
14/21 A kérdező kommentje:
értem, 4 szer voltak ilyen fajta tüneteim. akkor mind a 4szer infarktusom volt? amikor rosszul voltam, kijött az ügyelet, csinált EKGt és semmit nem mutatott ki a gép.
pánik rohamom volt, a leprodukálja az i9nfarktus tüneteit. Ezt az orvos mondta. Gondolom te nem vagy orvos, csak találgatsz emberi fejjel.
2015. júl. 26. 14:25
15/21 anonim válasza:
Ha a nátrium csökken és kálium szint emelkedik igen szív infarktusod volt, mert a kálium az egyetlen, mely roncsolás nélkül tudja megállítani a szívedet. A szív körül nincs ideg, ami fájhatna, ezért szúrást is érezhetsz. Ahogy írtad csak zsibadás volt, akkor az izomzatban volt ilyen csökkenésed. semmi bajod nincs, mert a népírtást nem reklámozzák. A szervezeted probálkozik regenerálódni szóval csak óvatosan étkezél bolti sót ne egyél csak tiszta sót lehet ettől már jobb lesz és nem lesz rohamod. Szomszéd asszonynak is csak a lába görcsölt mégis majdnem ott maradt. Hidd el nem játék. Apám lábon hordta ki az infarktusait.:)
16/21 A kérdező kommentje:
Ki beszél itt nátriumról meg stb? a vér kép nem mutatta ki azt hogy ezek alacsonyak lennének.
2015. júl. 26. 14:51
17/21 A kérdező kommentje:
Én hipóhander vagyok. ezzel ilyeszkedni nem kéne 18 éves vagyok. Hogy kaphattam volna már infarktust? szerintem inkább haggyuk. Törlöm akérdést és kész.
2015. júl. 26. 14:53
18/21 A kérdező kommentje:
Mai napig vannak esténként heves szívdobogásom, nyugtatóval el múlik.
2015. júl. 26. 14:54
19/21 anonim válasza:
Régen nekem is volt az lehet szív probléma, de lehet szerv probléma is.
20/21 A kérdező kommentje:
Neked mitől volt?
2015. júl. 26. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!