KOMOLY? Eddig székletem volt, most hasmenés gyötör több mint egy hete csak étcsokit eszem, főtt krumplit és háztartási kekszet még is szabályosan folyékony a székletem.
"Nem hiszem, hogy betegség lehet a háttérben"
Egy hónapja fáj a hasad, székrekedésed és hasmenésed van felváltva, valószinűleg a veséddel is van valami. Szerintem ez nem betegség?
Igen, muszáj orvos még akkor is a a lopediumtól ideig-óráig megszűnik a hasmenésed. Akár komoly probléma is állhat a hasfájásod hátterében.
Hát figyelj milyen gyakorlat?
Nem hiszed hogy betegség van a háttérben akkor mitől félsz??? ezek szerint csak gyanítod? :D
-Rettenetes hasfájás: á ez tényleg nem utal semmi rosszra
-fáj a veséd? á ez is mindenkinek előfordul...
-nem akarsz kórházba menni?? hát elmondanám hogy te okozod magadnak hogy olyan rossz állapotba kerülj az idő halogatásával hogy oda fogsz kerülni.
el kellett volna menned már az első tünetek megjelenésekor a háziorvoshoz ez fél nap lett volna, azóta élnéd világodat.
úgyhogy vagy most elmész azonnal, vagy nagyon durva szepsist is kaphatsz a fertőzés miatt, mert ugy látom mindent megtettél érte.
gondolom hónapokkal ezelőtt még nem volt nyári gyakorlat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!