Hetek óta szinte tökéletesen folyékony a székletem (de naponta csak 1x), pedig nagyon egészségesen étkezem. Mitől lehet? Mit tehetnék ellene?
Leírom, hogy nekem mi van az utóbbi időben, de a Te panaszaidat sajnos nem tudom mi okozza, nem vagyok orvos, még a saját problémám se tudom mitől van. Ezt leírom, hátha ezzel is segítek valamit.
Nekem az utóbbi 2 hónapban 3-szor volt hasmenéses tünetem, először pár napig tartott vizes hasmenés, általános rosszullét, majd 5 hét szünet után 1 napig, 1 wc-zés erejéig, majd 1 hét után újra 1 napig, 1 wc-zés erejéig. Azóta eltelt pár nap és azóta világosabb, lazább a székletem.
Lehet nem regenerálódott a bélflórám még vagy újra elkaptam enyhébb tünetekkel vagy stressz okozza. Háziorvosnál még az első hasmenéseknél voltam majdnem 2 hónapja, aki azt mondta vírusos fertőzés és mondott néhány házi praktikát és széntablettát szedtem. Amikor kezdődött a hasmenésem anyukámnak és apukámnak is hasmenése volt, tehát tőlük kaphattam el. Amúgy a leghígabb hasmenésem az első alkalommal, teljesen vízszerű volt, majd mind a két visszatérő alkalommal már kevésbé volt híg. Most próbálok diétázni, normaflort szedek. Nagyon remélem, hogy nem jön már vissza többször. Hasam amúgy egyszer sem fájt.
Majd írj, veled mi a helyzet. Jobbulást!
Örülök hogy rendben vagy :) És úgy néz ki én is rendbe jöttem, itt a gyakorikérdéseken ajánlottak nekem egy jó diétát és mióta azt alkalmazom semmi bajom! De egyébként a stressz nálam is közre játszhatott simán. Tavasz elején ugye majdnem mindenki fáradtabb ez pedig ingerültséghez és stresszhez vezet, ez van. Minden jót!
üdv, 4. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!