Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan ne hízzam vissza?

Egy naaagy fan kérdése:

Hogyan ne hízzam vissza?

Figyelt kérdés

Egy hete beteg vagyok és lefogyta másfél kilót, pedig csak fekszem. Tudom, hogy nem zsírt, hanem izmot veszítettem. Hogyan ne hízzam vissza gyógyulás után? Torna? Diéta?

12/L

2015. febr. 1. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyél sok gyümölcsöt és gyógyulj meg! :-)
2015. febr. 1. 18:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Nincs semmi étvágyam, de köszi! :) Lehet, hogy azért fogytam, mert keveset eszek, de annyira nem. Valami torna, amit itthon is tudok csinálni? Fel vagyok fegyverkezve: vagy súlyzóm is! :)
2015. febr. 1. 19:01
 3/10 anonim válasza:
100%
Nyugodj meg: vissza fogod hízni. Az már más téma, hogy újra lefogyhatod, de ahhoz azért kicsit komplexebben kell csinálni a dolgokat, mint egy kis torna (bár ennyi idősen az is sokat számít).
2015. febr. 1. 19:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké...
2015. febr. 1. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez ilyenkor inkább csak vízveszteség.

Egy hét alatt nem igazán lehet másfél kiló zsírtól vagy izomtól megszabadulni.

Amikor elkezdesz megint enni, a visszatérő szénhidrát és só megköti a vizet és ennyi.

Igazából nem fogsz visszabízni semmit, mert nem is fogytál, csak a vízmenyiség csökkent le a szervezetedben.

2015. febr. 1. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy mivel beteg vagy, elsősorban a meggyógyulással kellene foglalkozni, nem a fogyókúrával. Ezért írtam, hogy egyél sok gyümölcsöt: egy almához, egy narancshoz nem kell étvágy: ráadásul nem hizlal, viszont - remélhetőleg - vitamin van benne :-)

Nem tudom, hány centihez hány kiló vagy, de ha nem vagy kifejezetten a fogyókúrával ebben a korban. Épül a szervezet még, fejlődik - nem kéne sanyargatni...

Tornázni persze jó, futni is, mozgás minden mennyiségben :-)

2015. febr. 1. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:
kimaradt: ha nem vagy kifejezetten túlsúkyos, akkor nem kellene ebben a korban diétával foglalkozni. Otthoni tornát nem tudok - én futni szoktam, de csak egészségesen.
2015. febr. 1. 21:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Elméletileg jó, de szerintem nagy a hasam. :( Almát mindennap eszek, de futni nem járok. Akarok, de sose jön össze. Pláne most, hogy csomószor fellépek...
2015. febr. 2. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor amit most is tudsz otthon csinálni, az a felülés nyújtott térddel, karral. Oldalra fordulás teljes törzzsel (láb marad egy helyben) elvileg ezek megmozgatják a hasizmot...
2015. febr. 3. 09:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :;)
2015. febr. 4. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!