Mi lehet a gyomrommal? (kicsit hosszú, de kérlek olvassátok el)
Kb. másfél hete elkezdett fájni a gyomrom,másnap elmentünk nyaralni,ott első nap végig fájt(mintha gyomorgyulladást kaptam volna),aztán elmúlt. Amikor hazajöttem minden kezdődött elölről,de kiderült,hogy a városban nagyon sok mindenkinek ment a gyomra és hányt,több ismerősünknek is és a családban szinte mindenkinek. Elmentem a doktornőhöz,írt fel gyógyszereket,két nap múlva úgy éreztem jobban vagyok,estére ettem tojásos-tejfölös dolgot,másnapra annyira rosszul lettem,hogy egész nap hánytam és konkrétan úgy ment a gyomrom,mint a víz,nem is tudtam enni semmit,mindentől undorodtam.Aztán másnap és harmadnap elkezdtem enni,de minden evés után nyomást éreztem a gyomromban.A tegnap elmentem strandra,ott teljesen kikapcsolódtam és nem is volt semmi bajom,ma viszont már megint enyhe hányingerem van,de enni szerencsére tudok rendesen.
Körülbelül egy hónapja voltam kórházban,mert néha magas a vérnyomásom(idegi alapon,anyukámtól örököltem,nagyon idegeskedős típus vagyok,amikor valakivel összeveszek vagy valami gond van,azonnal megy a gyomrom és gyomoridegem van és hipochonder is vagyok),ott vettek vért,vizeletmintát,végeztek hasi ultrahangot és minden eredményem jó volt.
Még a terhesség miatt is aggódok,pedig az utolsó menstruációm rendes volt,után egyszer lefeküdtem a barátommal óvszer nélkül,de csak egy fél perc volt talán,és a menstruációm után 2-3 nappal történt.
Lehet azért,mert túlságosan rákoncentráltam? Már azt éreztem,hogy egyszerűen meg se fogok gyógyulni,mert ma jól vagyok és holnap már kezdődik elölről minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!