Mit tegyek? Csonthártyagyulladás, többi lent, kicsit hosszú, de de segítenetek kell, olvassátok el kérlek.
Figyelt kérdés
Szaisztok.Az a helyzet,hogy mind 2 sípcsontomban csonthártyagyulladás van bal odlaliban térdtől kb 20cm re lent egy ponton fáj amikor ugrálok,futok a többi ponton csak érintésre fáj.Több mint fél éve van már és mostmár meg akarok szabadulni tőle végleg ! Egyébként MMA és boxolok szóval igénybe van véve de kiszoktam hagyni mindent ami rosszat tenne neki.edzések utána mindig jegelem. Amiket próbáltam és nem válltak be : több fajta gyulladás csökkentő antibiotikum (indometacinum stb),fekete nadálytő kenőcs,csináltattam speciális talpbetétet az sem,most épp antiphlogistin nevű kencét rakok rá éjszakánként de csak tompítja a fájdalmat. Amit következő :Osteoheel gyógyszer lenne ha valaki tud valamit róla írja a véleményt,és,hogy használ -e ,gyógymasszás után is fogok érdeklődni. És BÁRMI módszert ha tudtok írjátok kérlek mindent be akarok vetni.Ja és folyamatosan erősítem az izmokat a lábamba.Előre is köszönöm az olyan választ,hogy hagyjak fel a küzdősportal.nem fogom megtenni maximum szüneteltetem ha a kezelés azt kívánja.Előre is köszönöm. 20/f2013. febr. 19. 16:49
1/3 anonim válasza:
A kezelo orvosodtol kell kerned a valaszt, egyebkent gyulladt, beteg labbal nem szabad sportolni. MErlegelned kell, vagy a labad, vagy a sport? A gyogyszerek tompitjak a fajdalmat, mivel az okat nem szuntetted meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy hiába pihentetem ha fél évig nem sportolnék és utána futnék 50 métert ugyan úgy visszajönne a fájás..szóval hiába pihenek rá az se segít.
2013. febr. 23. 18:33
3/3 anonim válasza:
Pihentetni kell. Nem kell végleg abbahagyni, csak 3-4 hónapot ki kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!