Valakinek sikerült már a Rivotrilt teljesen abba hagyni hosszú idő után?
Ez alatt mondjuk olyan 20 évet értek. De persze mások véleménye is érdekelne.
Egyesek azt mondják, hogy még keményebb a megvonás, mint kábszer esetében, mások meg lazán veszik, aztán annyival elintézik, hogy "abba kell hagyni és kész".
ja hogyne, de én próbáltam már egyszer, na abból az lett, hogy kerek 3 hónapig voltam olyan szinten rosszul, hogy az ágyból nem tudtam felkelni.
Szóval valakinek vannak erről tapasztalatai?
hát volt már minden
szorongás, aztán epilepszia, aztán trigeminus neuralgia, és hiába mondják h ezekre vannak sokkal korszerűbb gyógyszerek, ha egyszer nekem speciel ez vált be a legjobban, és bármi úgymond korszerűre akarták cserélni, rögtön rosszul lettem.
szóval megy automatikusan az évenkénti hosszabbítás egészen kiskorom óta, és most már én lehetetlennek tartom az elhagyását (mert ugye próbáltam is), viszont komolyan félek, hogy elég egy orvos-váltás vagy akármi, és nekem végem lesz, ha nem kapom meg.
nem nagy a dosis, de úgy látszik, épp elegendő a megvonás által kiváltott brutális tünetekhez (2x2 mg)
mondjuk mástól is hallottam aki hosszabb ideig szedte, h teljes képtelenség ezt abba hagyni, de szal egy állandó félelem h mi lesz ezzel.
te mióta és mennyit szedsz? és próbáltad már elhagyni? ha igen, mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!