Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valakinek sikerült már a...

Valakinek sikerült már a Rivotrilt teljesen abba hagyni hosszú idő után?

Figyelt kérdés

Ez alatt mondjuk olyan 20 évet értek. De persze mások véleménye is érdekelne.

Egyesek azt mondják, hogy még keményebb a megvonás, mint kábszer esetében, mások meg lazán veszik, aztán annyival elintézik, hogy "abba kell hagyni és kész".

ja hogyne, de én próbáltam már egyszer, na abból az lett, hogy kerek 3 hónapig voltam olyan szinten rosszul, hogy az ágyból nem tudtam felkelni.

Szóval valakinek vannak erről tapasztalatai?

#Rivotril #gyógyszer-megvonás
2013. febr. 12. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen betegségre kaptál 20 évre rivotrilt? És semmi mást nem is szedtél? És mennyi rivotrilről van szó, naponta? Érdekelne, mert én is érintett vagyok
2013. febr. 12. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:

hát volt már minden

szorongás, aztán epilepszia, aztán trigeminus neuralgia, és hiába mondják h ezekre vannak sokkal korszerűbb gyógyszerek, ha egyszer nekem speciel ez vált be a legjobban, és bármi úgymond korszerűre akarták cserélni, rögtön rosszul lettem.

szóval megy automatikusan az évenkénti hosszabbítás egészen kiskorom óta, és most már én lehetetlennek tartom az elhagyását (mert ugye próbáltam is), viszont komolyan félek, hogy elég egy orvos-váltás vagy akármi, és nekem végem lesz, ha nem kapom meg.

nem nagy a dosis, de úgy látszik, épp elegendő a megvonás által kiváltott brutális tünetekhez (2x2 mg)

mondjuk mástól is hallottam aki hosszabb ideig szedte, h teljes képtelenség ezt abba hagyni, de szal egy állandó félelem h mi lesz ezzel.

te mióta és mennyit szedsz? és próbáltad már elhagyni? ha igen, mi lett?

2013. febr. 12. 12:34
 3/4 Liluka81 válasza:
Én 3 évig szedtem 3x1-et,aztán cserélték Frontinra,ami erősebb,szintén 3x1-re.és abba tudtam hagyni úgy,hogy fokozatosan csökkentettem minden külső segítség nélkül.Már 2 hónapja egy felet sem vettem be,és semmi bajom nincs. :)
2013. máj. 23. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:
hát azért kb 20 év és sokkal nagyobb dózis, azért az más sztem.
2013. máj. 24. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!