Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Suicidemouse. Avi. Lehet...

Suicidemouse. Avi. Lehet hosszú távon hatása a mentális egészségre? Olvassatok tovább kérlek.14/l

Figyelt kérdés
Fél éve néztem meg, és azóta egyre inkább úgy érzem, hogy depresszióba esem. Nem nyújt számomra örömet semmi, a vágyaimért nem tudok küzdeni, meg akarok halni, nem tudok rendesen aludni, néha rosszul vagyok a zenétől is, gyakran érzem úgy, hogy őrülök meg, nem fogom fel az életet, saját magamat látom magam előtt, ok nélkül sírhatnékom van. A szüleimet nem bírom látni, mert nem tudom felfogni, mi az ember. Ha egyedül vagyok itthon, sírok, mert úgy érzem, hogy senki sem veszi észre, hogy valami nincs rendben velem. Fél éve egyre rosszabbul vagyok. Segítsen valaki!

2013. febr. 10. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Teljesen normális ebben a korban az állapotod. Barátaiddal beszélgess sokat, vagy akiben bízol és meghallgat. Hidd el mindenki átesik így vagy úgy ezen az időszakon, a kamaszkor sajnos ilyen.
2013. febr. 10. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
37%

Igen, jól mondja az első, legyél sokat a barátaiddal, beszélgess velük, sétálgass, a lényeg, hogy ne legyél sokat egyedül.

Privátban megírod, merre laksz?:$ Ha gondolod, beszélgethetünk itt üzenetekben, amiről csak szeretnél, ha egyedül érzed magad:/

2013. febr. 10. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a videó engem is lesokkolt, pedig már 20 éves vagyok. Amúgy egy csónakban evezünk...
2013. febr. 17. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam, hogy már kötelező minden iskolában az iskolai pszichológus. Én a helyedben meglátogatnám és elmondanám neki az aggodalmaimat. NEM fog felírni gyógyszert, NEM fog bolondnak nézni, egyszerűen csak segíteni fog más perspektívában meglátni a valóságot.
2013. febr. 19. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Akármennyire is próbáltam félni, engem az a videó inkább untatott. Egyébként sem volt valami hiteles, ha a feltöltője csak a Suicidemouset rakta volna fel, majd utána be sem lép többet, na az hátborzongatóbb lenne, de így, hogy több feltöltése is van... Mellesleg nem nagy kunszt összerakni egy ilyen videót, már amennyiben ijesztgetni szeretnéd a népet. Előkotorsz valami régi rajzfilmet nagyapád korából, egy olcsó Moovie Maker effektet ráraksz, aztán felfezed, ajogy ráfekszel egy zongorára és a hangot aláteszed. Ennyi.
2013. aug. 29. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!