Hogy lehetne a candidától megszabadulni? Úgy érzem kezd elhatalmasodni rajtam. (hangulat, étvágy stb) Orvosok szerint minden rendben velem, de tudom hogy nem. Ők az elavult nézeteiket hangoztatják hogy az a bélflóra szerves része. Ami részben igaz.
ahol lakom nem tudom van e magán gasztroenterológus.
voltam a már vastagbéltükrözésen ott minden rendben volt,de ezen nem is csodálkozom mivel előtte egy napig hashajtózni kellett és az kipucolt belőlem mindent ami létezik.tükrözésen meg csak a gyönyörü,tiszta bélfal látszódott.
köszönöm a tanácsaidat keresek egy magán gasztroenterológust.
nem adnád meg a címét,ha esetleg itt van Kelet-Magyarországon,vagy Pesten az még belefér nekem,annyit megér hogy végre egy normális orvos foglalkozzon velem.
itt ugyanazok a magánorvosok is,mint akik az állami kórházakban hülyének nézik az embert.
gondolom ez máshol is így van,de itt olyan elveket vallanak,egyszerüen nem ismerik el hogy a candida kit tud szabadulni a bélflórából.
persze jó pénzért lehet másképp állnak hozzá,vagy lehet direkt ezért csinálják.
Drága kérdező, semmi bajod nincs neked egy kiadós hipochondrián kívül. Megváltozott a hangulatod meg az étvágyad és máris candidás vagy...?
Szerintem ne várd, hogy ebben a tévképzetedben bármilyen orvos támogasson.
kedves 13-as az okoskodást fejezd be,toldd el a biciklidet máshová!
szerinted jókedvemben írkálgatok ide?
imádom az ilyen okoskodó,tudálékos barmokat,akik látatlanban megmondják a frankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!