Kb. két hete hasmenésem volt, szedtem rá immodiumot. El is múlt. Kb 1 hete viszont reggelente megint hasmenésem van és gyomorszájnál fáj. Lehet a bélflóra károsodás miatt? Aktíviát is eszem közbe, ami sokat segít. De szedhetek baj nélkül Normafloret?
Lehet hogy a bélflóra miatt, de az is lehet, hogy nem vírusos, hanem egy bakteriális fertőzésed volt, ami miatt ment a hasad. És mivel a baktériumok csak úgy maguktól nem igazán pusztulnak el, ezért csak egy kicsit visszább húzódott a fertőzés, de most újra előjött.
A probiotikum mindenképpen hasznos, de ha mész orvoshoz, akkor lehet egy széklettenyésztés sem ártana.
Aktívia, meg bifidus aktiregularis... na ne.
Kerüld a tejtermékeket, a savas ételeket. Citrusokat (narancs, citrom, mandarin). Szerintem a gyomroddal van valami. Van egy baktérium ami ha elszaporodik a gyomrodba akkor ilyen tüneteket okoz. Ezt csak antibiotikum kúrával tudják kezelni! Fontos hogy kezeljék időben, mert hosszútávon fekélyt okoz.
Heliobakter pylori. Na ezt is megnéztem neked.
Olvass utána a témának és gyomor kímélő kajákat egyél! Az Aktíviát dob ki a fenébe, szart se ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!