Hogy lehetne a candidától megszabadulni? Úgy érzem kezd elhatalmasodni rajtam. (hangulat, étvágy stb) Orvosok szerint minden rendben velem, de tudom hogy nem. Ők az elavult nézeteiket hangoztatják hogy az a bélflóra szerves része. Ami részben igaz.
Tarts candida diétát, nekem bejött. Mellette én csináltam egy betadine-os kúrát, utána pedig egy hüvelyflóra helyreállítósat.
Lekopogom fél éve teljesen megszűntek a panaszaim.:)
hüvelyflóra rész kissé nehezen kivitelezhető,mert ott nekem egy hosszúkásabb valami van!:-)(férfi vagyok)
a candida diétát be lehet tartani,van ember aki be tudja tartani?
De mi a fenére tartson candida diétát, amikor nincs candidája?
Kérdező, a hangulatod meg az étvágyad nemcsak candida-fertőzéstől változhat. Sőt...
Hogy lehet "részben igaz" az, hogy a candida a bélflóra szerves része? 100%-ig igaz. Te valami hipochonder vagy, vagy ilyesmi.
úgy értettem hogy részben igaz,valóban a bélflóra része,de csakis a bélflóra része.nem pedig a szervezet többi szervéé.
azért van candidám mert tudom,kedves kötözködö.
rosszullét a szénhidrátos ételektől,bőrkiütések,viszketés és még rengeteg tünet ami tökéletesen illik a candidára.
de a dokik szerint semmi bajom,menjek dilidokihoz!
6/6-nak
és mik voltak a tünetek hogy diétázni kellett a lányotoknak?orvosok mit mondtak?
gondolom csak mondogatták nincs itt semmi baj kérem,a következő beteg bejöhet!
tragédia ez az egész gasztroenterológia,legalábbis itt Miskolcon,amig nem kerül a véráramba a gomba,addig nem foglalkoznak vele.
dögölj bele,csak a tb fizesse a vizsgálatok díját.
és hogy derült ki hogy candidád van?
milyen szakterületű magánorvost javasolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!