Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon félek hogy vakbélgyulla...

Nagyon félek hogy vakbélgyulladásom van, már órák óta csak sírok, valaki légyszives (? )

Figyelt kérdés

Kb. 5 napja a hasam bal oldalában olyan furcsa érzés van, nem fáj, hanem inkább feszül, húzódik, de csak akkor ha felállok vagy köhögök.

Ha lefekszem vagy ülök, nem is érzem. Lázam nincs, hányingerem se.

Mi lehet ez? Nagyon félek, hogy vakbélgyulladásom van :(((

És nem is tudom hogy milyen szervem érezhetem ott :(

2014. márc. 28. 11:25
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ugyan miért?
2014. márc. 28. 12:16
 22/29 anonim válasza:

"Az egyik ok, amiért nem megyek orvoshoz az az, hogy nem foglalkozik velem."

Másik orvoshoz nem tudsz menni?

"A másik meg az, hogy nincsenek olyan fájdalmaim, ami indokolná hogy orvoshoz menjek."

5 napja fájdalmaid vannak és sírsz miatta. Kérdezem én: milyen szintű fájdalom lenne indokolt, hogy orvoshoz menj? Pl. 100 nap folyamatos üvöltést generáló fájdalom?

2014. márc. 28. 12:16
 23/29 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy nem fáj.

Tudod, édesanyám majdnem meghalt vakbélgyulladásban, és nem tudom, valahogy olyan rosszul érint ez az egész, főleg hogy abszolút nem vagyok hasfájós.

2014. márc. 28. 12:21
 24/29 anonim válasza:
Jó, nem fáj, de kellemetlen, nem? Innen senki nem fogja tudni megmondani, mi a bajod. Így nem tudhatod biztosan, hogy nem lesz-e rosszabb később, ha nem mész el orvoshoz. Ergó: menj el orvoshoz.
2014. márc. 28. 12:27
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy írtatok.
2014. márc. 28. 12:43
 26/29 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igaz hogy nem orvos vagyok, de egészségügyben tanulok, főiskolán, és nekünk így tanították.
2014. márc. 28. 12:44
 27/29 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy butaság, de ezt okozhatja esetleg az, hogy egész éjjel csak a bal oldalamon fekszem?

Sajnos valamiért nem forgolódok.

2014. márc. 28. 12:46
 28/29 anonim ***** válasza:

Jaj, basszus, hagyd már abba! Semmi bajod! Ezt onnan is lehet tudni, hogy nem itt nyavalyognál akkor (fáj, de lehet, hogy nem is... Talán csak a bal oldal. Nem, csak a hasfal...)

Ha tényleg bajod lenne, már rég kórházban lennél. Én is tudok hipochonder lenni, de te hallod túlteszel mindenen, amit eddig láttam.

2014. márc. 28. 15:04
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem, kizárt!

Nekem az édesapám halt meg majdnem, már perforálódott a vakbele,mire műtőbe került, és én sose voltam, ilyen, nem féltem,hogy mi lesz ha.. egyik este aztán nagyon fájt a hasam, mentő vitt kórházba, megműtöttek, ennyi!

Viszont egyik szavad üti a másikat, nagyon félsz, mert anyukád majdnem meghalt, viszont mész orvoshoz... akkor annyira mégse félsz!

2014. márc. 28. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!