Nagyon félek hogy vakbélgyulladásom van, már órák óta csak sírok, valaki légyszives (? )
Kb. 5 napja a hasam bal oldalában olyan furcsa érzés van, nem fáj, hanem inkább feszül, húzódik, de csak akkor ha felállok vagy köhögök.
Ha lefekszem vagy ülök, nem is érzem. Lázam nincs, hányingerem se.
Mi lehet ez? Nagyon félek, hogy vakbélgyulladásom van :(((
És nem is tudom hogy milyen szervem érezhetem ott :(
Minél előbb mész el orvoshoz, annál előbb tudod meg, hogy
(A) nincs bajod -> előbb nyugodsz meg
(B) mi a baj -> előbb lehet kezelni -> előbb szűnik meg
Köszönöm hogy írtatok!
Megnyomkodtam jobb oldalon, és nem fájt a másik oldalon!
Viszont az egész hasfalam nyomásra érzékeny.
Amikor jobb oldalon megnyomtam erősen, a gyomorszájnál éreztem egy kis tompa fájdalmat.
De akkor ez a bal oldali furcsa érzés mi lehet?
Imádom, mikor az emberek kiírják ezer szomorú szmájli kíséretében, hogy szerintük haldokolnak, és mennyire maguk alatt vannak ettől.
Cs.eszd meg, ha ennyire kivagy, miért nem mégy dokihoz? Jobb ebben az állapotban belemenni a hétvégébe? Te tudod...
Amúgy szerintem se vakbél.
Ha tényleg vakbélgyulladásod lenne már 5 napja, nem írogatnál ide, szóval nyugi. :)
Tény, hogy a vakbél - bár jobb oldalon van - általában bal oldalon érződik a fájdalom, mert oda sugárzik.
Viszont az NAGYON fáj, ha már komoly a dolog. Ha meg nem komoly, nem tart 5 napig. (Kisebb gyulladás mindenkinél előfordul, az nem egyenlő azzal, hogy ki kell venni!)
Simán lehet, hogy mondjuk izomlázad van, az is hasonló érzés tud lenni. :)
Ha nem múlik el, menj orvoshoz, leginkább, hogy megnyugodjál.
Tipp: nyomd meg kicsit. Ha nem sikítasz a fájdalomtól, nincs vakbélgyulladásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!