Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon félek hogy vakbélgyulla...

Nagyon félek hogy vakbélgyulladásom van, már órák óta csak sírok, valaki légyszives (? )

Figyelt kérdés

Kb. 5 napja a hasam bal oldalában olyan furcsa érzés van, nem fáj, hanem inkább feszül, húzódik, de csak akkor ha felállok vagy köhögök.

Ha lefekszem vagy ülök, nem is érzem. Lázam nincs, hányingerem se.

Mi lehet ez? Nagyon félek, hogy vakbélgyulladásom van :(((

És nem is tudom hogy milyen szervem érezhetem ott :(

2014. márc. 28. 11:25
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Akárhogy nyomkodom, csak a hasfalam közepe érzékeny olyankor.

Akkor biztos nem vakbél? Olvastam én is, hogy azért az sokkal komolyabb, de nagyon félek a betegségektől.

Meg az orvosoktól is.

2014. márc. 28. 11:41
 12/29 anonim ***** válasza:
Érdekes, ma mennyi hipochonder van itt.
2014. márc. 28. 11:46
 13/29 anonim válasza:

Félsz a betegségektől és az orvosoktól is. Nem érzed ellentmondásnak? Az orvos tudja elűzni a betegséget, nem? Ha nem mész el, lehet, még betegebb leszel. Én is utálok orvoshoz menni, egyszer másfél napnyi hasfájás után elmentem, hogy ez most mi, de csak sima gyomorrontás volt és csak egy mosolyt kaptam tőle. Nem éreztem feleslegesnek, mert legalább megnyugodtam.

Menj. El. Orvoshoz.

2014. márc. 28. 11:48
 14/29 anonim ***** válasza:

Jajj ti... a vakbél valóban jobb oldalon van de érdekes módon bal oldaon fáj! Tudom,mert volt vakbélgyulladásom, végig a hasam bal oldala fájt, viszont jobb oldalon van a vágás mivel ott a vakbél!

Kérdező: ez nem hangzik vakbélgyulladásnak, de ne itt irogass,hanem menj el orvoshoz, ha tényleg annyira fáj,hogy órák óta sírsz, akkor ne a gép előtt ülj, hanem orvos, amúgy már rég megjárhattad volna!

2014. márc. 28. 11:50
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem azért sírok, mert annyira fáj, hanem azért mert már eltemettem magam. Ne szóljatok le ezért, nem tehetek róla, ilyen vagyok.
2014. márc. 28. 11:57
 16/29 anonim ***** válasza:
nyugi simán lehet akár vakbél is, én csak lázas volram, semmi fájdalnat nem éreztem, munkában egyik pillanatról a másikra ordìtottam egye maj összeestem, a korházban még felébredtem de ott már csak a kezemmel tudtam mutatni, hol nincs monden rendben, mikor legközelebb felébredtem, közölték, hogy ferforálódott és elõtte utâna 10-10 cm-t ki kellett vágniuk a belembõl mert olyan szinten gyulladásban volt... kérdezte a doki miért nem mentem orvoshoz mikor elkezdett fájni... Hát mert nem fájt... azt mondta ritka de sajnos elõfordul, ezért halnak bele néhányan totál váratlanul... én a helyedben nem otthon sírdogálnék, meg nem netes cikkek, fórumok alapján diagnosztizálgatnám magam miközben be vagyok kaksizva, hanem turbó fokozattal húznék az elsõ orvoshoz...
2014. márc. 28. 11:58
 17/29 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó :(
2014. márc. 28. 11:59
 18/29 anonim ***** válasza:
Mi folyik itt? Távgyógyítás? Szerintem menj el orvoshoz! Nem is értem miért itt teszed fel ezt a kérdést. Az egészséged nem játék! A háziorvosod megvizsgál és ha szükséges beutal a kórházba. Az eddigi válaszadók közül nem hiszem, hogy bárki is orvos lenne, de ha mégis akkor se a neten keresztül fog megvizsgálni!
2014. márc. 28. 12:04
 19/29 A kérdező kommentje:

Az egyik ok, amiért nem megyek orvoshoz az az, hogy nem foglalkozik velem. Legutóbb is volt egy komolyabb bajom, én már tudtam mi az amikor odamentem, de ő legyintett hogy semmi sincs, és úgy kellett beutalóért könyörögnöm, elmentem a kórházba és szerencsére kezeltek, kaptam gyógyszert. Szerintetek milyen orvos az, aki 200-as vérnyomással nem foglalkozik, csak felír egy bogyót és Isten áldjon? Rajta van a papíromon hogy szívzörejt hallottak vizsgálat során, elolvassa és semmi...

A másik meg az, hogy nincsenek olyan fájdalmaim, ami indokolná hogy orvoshoz menjek.

2014. márc. 28. 12:09
 20/29 anonim ***** válasza:
Neked pszichológus kéne.
2014. márc. 28. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!