Vakbélgyulladásom lenne?
kb 2 hete érzek enyhe fájdalmat a jobb alhasamban...de nem folyamatoan...1nap érzem,ha megnyomogatom szúr is,aztán napokig semmi...
olvasgattam a vakbélgy. tüneteiről,de kb. csak a fájdalom stimmel.sem étvágytalanság,sem hasmenés,sem láz,és nem fáj olyan szinten sem hogy a föndön fetrengjek...szóval semmi...háziorvos azt mondta nem vakbélgy.
anyum szederinda-teát itatott velem,és az jót tett.
vakbélgyulladás?
kedves Második: érdekes...délelőtt fájt kb. fél órán át,mostanra pedig egyáltalán nem fáj,nyomásra sem.
olvasottak alapján(itt s máshol),a vakbélgy. iszonyatosan fáj,ahogy te is írtad...de ha nekem nem attól fáj,akkor mitől? nem hányok,hasmenésem és hőemelkedésem sincs.
Kedves Első: hétvégén még meglátom mi lesz,de jövőhéten elmegyek dokihoz.nem vagyok így nyugodt
Szerintem egyszerű szélgörcsről lehet szó. Nem lehet, hogy valami olyan dolgot eszel már két hete, amely gázosít/puffaszt? Esetleg sok levegőt nyelsz le, amikor eszel? Különösen, ha nyomásra erősödik, és magától megoldódik.
Ilyen nekem is szokott lenni, általában pár órán belül belül egy jó kiadós szellentés kíséretében oldódik meg.
A normál gáznyomás is okozhat fájdalmat, hogyha stresszes időszakodban vagy, vagy egyszerűen semmi más nem fáj a testedben. Az agy a mindenkori a legerősebb ingert érzékeli fájdalomként, ha arra figyel az ember.
Amíg magától elmúlik és más komolyabb rosszullétet vagy lázat nem okoz, addig minden rendben van szerintem.
Biztonság kedvéért csináltathatsz ultrahangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!