Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vakbélgyulladásom lenne?

Vakbélgyulladásom lenne?

Figyelt kérdés

kb 2 hete érzek enyhe fájdalmat a jobb alhasamban...de nem folyamatoan...1nap érzem,ha megnyomogatom szúr is,aztán napokig semmi...

olvasgattam a vakbélgy. tüneteiről,de kb. csak a fájdalom stimmel.sem étvágytalanság,sem hasmenés,sem láz,és nem fáj olyan szinten sem hogy a föndön fetrengjek...szóval semmi...háziorvos azt mondta nem vakbélgy.

anyum szederinda-teát itatott velem,és az jót tett.

vakbélgyulladás?

2013. szept. 13. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, azzal nem húznád ennyi ideig.Szerintem még van rendelés, futás.
2013. szept. 13. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem! A vakbélgyull. nagyon fáj! Én 3szor kerültem be kórházba gyanúval, mert szószerint a földön fetrengtem, nem tudtam kiegyenesedni, folyamatosan (órákig) hánytam miközben a wc-n ültem. Mindháromszor bennt tartottak napokig a kórházban, és hazaküldtek a nagy semmivel. Látod még ez sem vakbélgyulladás volt,és más sem! Az utolsónál még méhen kívüli terhességre is gyanakodtak, de az sem igazolódott be! Esetleg még valami nőgyógyászati problémára lehetne nálad tippelni, valami gyulladás lehet esetleg. De a vakbél kizárt!
2013. szept. 13. 12:06
 3/5 A kérdező kommentje:

kedves Második: érdekes...délelőtt fájt kb. fél órán át,mostanra pedig egyáltalán nem fáj,nyomásra sem.

olvasottak alapján(itt s máshol),a vakbélgy. iszonyatosan fáj,ahogy te is írtad...de ha nekem nem attól fáj,akkor mitől? nem hányok,hasmenésem és hőemelkedésem sincs.

Kedves Első: hétvégén még meglátom mi lesz,de jövőhéten elmegyek dokihoz.nem vagyok így nyugodt

2013. szept. 13. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves második! Nem akarok károgni, de vizsgáltasd ki magad Crohn-betegségre. A nejemnél is így kezdődött, csak akkor még nem ismerték ezt a kórt, így sokáig tartott, mire kiderült.
2013. szept. 16. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerű szélgörcsről lehet szó. Nem lehet, hogy valami olyan dolgot eszel már két hete, amely gázosít/puffaszt? Esetleg sok levegőt nyelsz le, amikor eszel? Különösen, ha nyomásra erősödik, és magától megoldódik.

Ilyen nekem is szokott lenni, általában pár órán belül belül egy jó kiadós szellentés kíséretében oldódik meg.

A normál gáznyomás is okozhat fájdalmat, hogyha stresszes időszakodban vagy, vagy egyszerűen semmi más nem fáj a testedben. Az agy a mindenkori a legerősebb ingert érzékeli fájdalomként, ha arra figyel az ember.

Amíg magától elmúlik és más komolyabb rosszullétet vagy lázat nem okoz, addig minden rendben van szerintem.

Biztonság kedvéért csináltathatsz ultrahangot.

2013. szept. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!