Nyelőcső szűkület vagy valami más? Nehézkes nyelés.
Figyelt kérdés
Kb egy 2 hete egymás után 2 nap is félrenyeltem és fullálództam, alig kaptam levegőt, hátba vertek és helyre jöttem, de azóta kicsit szorongok nyelés közben, hogy félre ne menjen. Első 4-5 nyelésnél még semmi, de később eszembe jut a dolog és nehezen nyelek. Vizet, folyékonyat simán lenyelek, de az olyan amit rágni kell az már problémásabb. Ha egyedül vagyok akkor könyebben nyelek mint társaságban, de úgy is letudom nyelni, hogy folyadékkal viszem be. Tényleg csak a trauma okozná? Vagy van más is a háttérben. 18/L2014. márc. 8. 15:31
1/1 anonim válasza:
Szia! Neked javult azóta a dolog? Velem most történt szinte pont ugyanez amit leírtál, és teljesen kétségbe vagyok esve h most már mindig ilyen nehezen megy majd az evés..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!