Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ebben az esetben kizárható...

Ebben az esetben kizárható valamilyen súlyos betegség?

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök légzési nehézséggel, nyelési nehézséggel, mellkasi fájdalommal, illetve az utóbbi időben szédüléssel és hányingerrel. A nyakamon több jókora csomó van amire már kaptam 3 féle antibiotikumot, de nem múltak el. Voltam ekg-n, mindent rendben találtak. 2 éve, mikor kezdődött, minden rendben volt a vérképemmel is. Viszont 2 napja valamiért nagyon bedagadt a nyakamon a csomó, úgy hogy még nyelni se tudtam egyáltalán, égetett nagyon és a fülembe sugárzott. Mivel nagyon megijedtem megittam egy ampullányi Calcimusc-ot és 10 perc alatt az a csomó, amivel évek óta küzdöttem annyira visszahúzódott, hogy még kitapintani se tudtam. Most így 2 nap után jött vissza annyira, hogy megint érzem, de időlegesen az elmúlt két napban semmilyen panaszom nem volt, se nyelési se légzési. Komolyan, ilyet még soha nem éreztem, 10 perccel azután, hogy bevettem, mintha friss hegyi levegőt szívtam volna. A kérdésem az lenne, hogy ezzel a történettel visszavezethető lenne ez a sok tünet valamilyen súlyos betegségre? Vagy mi lehet a baj?

2014. febr. 20. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ideg alapon vannak a tüneteid, akkor a Calcimusc használhatott. Furcsa ez a csomó amit leírsz. Orvos mit mondott?
2014. febr. 20. 23:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Az egyik azt mondta, hogy betegségből visszamaradt nyirokcsomó, a másik a mandulámra gyanakodott.
2014. febr. 20. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!