Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegségről lehet szó?...

Milyen betegségről lehet szó? Súlyos is lehet akár?

Figyelt kérdés

Tavaly január óta székelés után véreztem. Nem nagyon,csak éppen kicsit,friss vér volt. Pár hónapig elég gyakori volt,majd levolac ivás után elmúlt. Szeptember körül megint eljött 3-4 napra,aztán megint elmúlt. De fájdalmat sosem éreztem. Decemberben megint voltak ilyen tünetem és egy napig fájt is a fenekem,de sokszor használtam reparon kúpot,mert aranyérre gondoltam,végülis használt is. Néha székletűrítéskor olyat éreztem a végbelemnél,mintha valami "repedne". Semmilyen más tünetem nem volt,most pedig 2hónapja a vérzés is megszűnt.

A családomban sajnos fordult már elő vastagbél daganat.

Kérdésem az lenne,hogy tényleg valamiféle végbélrepedés lehet,esetleg aranyér,vagy komolyabbra kellene gondolnom?

Tudom,orvoshoz kellene fordulnom,de érdeklen,hátha valakinek van már ilyesmiben jártassága.

2014. febr. 16. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
orvosnak van ebben jártassága
2014. febr. 16. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Végbélrepedés sztem. Orvos viszont nézze meg, mert ebből is csúf dolgok lehetnek elhanyagolás esetén (pl. sipoly).
2014. febr. 16. 19:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor valószínű nagyon nagy bajra nem gondolni,igaz?
2014. febr. 16. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!