Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mostanaban, eleg reg ota faj...

Mostanaban, eleg reg ota faj szurodik idonkent a bal bordaim alatt a gyomromnal. Hasmenes elofordul, hanyinger nem. Lehet gyomorfekelyem? Hozzateszem februarban lessz harom eve, hogy kivettek az epemet. Akkor volt gyomortukrozesem de negativ volt .

Figyelt kérdés
savam nincs .
2014. jan. 12. 00:24
 1/7 A kérdező kommentje:
nem az epe oldalan hanem a sziv oldalan.Ha nyomogatom meg a bordam is faj a legutolso :( .a gyomrom szele is .
2014. jan. 12. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem viselsz túl szűk ruhát, melltartót?
2014. jan. 12. 00:29
 3/7 A kérdező kommentje:
nemhiszem :( ,de ugy felek ,hogy fekelyem lehet vagy meg mas sullyosabb dolog :( sokat van volt gyomoridegem az utobbi ot evben :( .
2014. jan. 12. 00:59
 4/7 A kérdező kommentje:
juuuj elnezest ra akartam jelolni,hogy hasznos valaszt adtal de felre sikerult :( neharagudj :( nem volt szandekos ,telorol vagyok fent .Nem tudom hogy valtoztassam meg :(
2014. jan. 12. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak azért gondoltam mert én ha túl szűk ruhát veszek fel, akkor nem kapok levegőt és fáj a lépem. De az inkább hátul van mint elöl. Mindenképp menj orvoshoz és jobbulást.
2014. jan. 12. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj :)
2014. jan. 12. 01:04
 7/7 A kérdező kommentje:
na most sikerult :) Koszonom szepen ,hogy irtal !! Minden jot kivanok neked !!!
2014. jan. 12. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!