Gyomorfekélyem lenne?
Figyelt kérdés
este meg reggel legtöbbször fáj a gyomrom, még tűrhető, de ha reggelizek vagy nem akkor is 10 óra körül megint elkezd fájni, néha szokott evés után 5-10 után, nem mindig szokott evés után elmúlni a fájdalom2013. nov. 19. 15:20
1/6 anonim válasza:
Ezt csak az orvos tudja megmondani. Lehet szükség lesz majd gyomortükrözésre, de ne félj tőle, mert nem olyan rossz, mint a híre. Én bódítás és altatás nélkül is kibírtam, pedig a fájdalomküdzöböm szinte nulla. A visszatérő gyomorfájdalom miatt mindenképp indokolt az orvos. Nem biztos hogy fekélyed van, lehet gyomorhurut vagy savtúltengés is.
2/6 anonim válasza:
Nincsen. Egyél minden nap köménymagot, és ha ettől sem javul írj ki új kérdést majd akkor mélyebbre ásunk.
3/6 anonim válasza:
Ezt honnan tudod ilyen biztosan utolsó? Talán interneten keresztül belelátsz a gyomrába? Szerintem is el kéne a kérdezőnek menni orvoshoz, mert nem normális az állandó gyomorfájás.
4/6 A kérdező kommentje:
megpróbálom a köménymagot ha ez sem sem sikerül megyek az orvoshoz
2013. nov. 19. 16:44
5/6 A kérdező kommentje:
holnap még megyek iskolába de ha holnap is fájni fog akkor csütörtökön orvoshoz megyek
2013. nov. 19. 16:46
6/6 anonim válasza:
Szia! A gyomorfekély nagyon erős fájdalommal jár.... Egyébként ideges tipus vagy?? az szokta előhozni illetve még egy baktérium.... nem biztos hogy szükség lesz tükrözésre, de előfordulhat, nyugi nem vészes. Lehet hogy csak savtúltengésed van, bármi lehet...de ha agyalsz rajta akkor jobban fog fájni hidd el...lehet idegi alapon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!