Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyomorfekélyem lenne?

Gyomorfekélyem lenne?

Figyelt kérdés
Tünetek: iszonyúan fáj a gyomorszájamnál, ülni se tudok, ha felállok akkor jobb lesz. Kimerültnek érzem magam. Étkezéshez nagyon nincs hatással utána nem fáj de kb 10 percig. Ma például nagyon erős hirtelen fájdalmaim is voltak. Általában akkor jön ha ideges vagyok valami miatt, napokig is eltart aztán nem lesz egy darabig semmi tünet. Kérlek segítsetek, hogy mi ez és, hogy lehetne tenni ellene. :(
2013. okt. 1. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy az életkorod, nemed testi adottságaid nem számítanak a tippelésnél! (Mert ugye pontos diagnózist nem vársz, csak tippet?)

Most mondjam azt, hogy hasonló tüneteket éreztem 42 évesen amikor alsófali infarktusom volt?

Na ugye?

2013. okt. 1. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ha tényleg az, akkor igyál sok gyömbérlevet!!

Ismerősömnek gyomorfekélye volt, de a gyömbértől meggyógyult.

2013. okt. 1. 18:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Igaz, ezt elfelejtettem beleírni:) 17 éves vagyok és lány :)
2013. okt. 1. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezzel azért el kellene menni dokihoz, minimum háziorvos. Refluxos, fekélyes fájdalom lehet, lehet, hogy sima felmaródás, az is nagyon szar tud lenni. Próbálj addig savcsökkentőt (mini quamatel), de mindenképp doki nézze meg. Sima háztartási keksz is segíthet, vagy éhgyomorra kamilla tea, utána feküdj vissza és jobb/bal oldaladon is feküdj kicsit. Minimum egy hasi ultrahangot azért megérne (5 perces vizsgálat, nem fáj), de inkább egy tükrözés kellene, aztán majd kiderül. 17 évesen semmi komoly bajod nincs, de ne vedd lazán, ha sokat húzod és rosszabb lesz, az viszont már szívás lesz. Én is hasonlókkal küzdöttem, de gyógyszerrel rendbe tehető. Jobbulást!
2013. okt. 4. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!