Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pár hónapja volt gyomorfekélye...

Pár hónapja volt gyomorfekélyem, szedhetek C-vitamint?

Figyelt kérdés
Most is szedem a savcsökkentőt, minimális adagban, c-vitaminból 700-800 mg-ot szednék.

2013. nov. 7. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
savcsökkentő mellett igen
2013. nov. 8. 02:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Az isten szerelmére ne nevezzétek már savcsökkentőnek, az annyira prolis! Savlekötő a hivatalos neve! Már komolyan mondom nem bírom elviselni, hogy nyávognak, hogy a savcsökkentő.... gondolom, akkor kocsi ablakoldó folyadékot is használsz.
2013. dec. 4. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok szívből Neked! :) Ügyesen válaszoltál a kérdésre! Csak remélni tudom, hogy nem hozzáértő vagy, mert az egészségügynek egy ilyen szőrszálhasogató, felvágós, beképzelt alak nem hiányzik. Csak tájékoztatásodul közlöm, hogy írhattam volna azt is, hogy PPI, vagy azt is, hogy antacidum, de gondoltam ebből mindenkinek egyértelmű lesz. És csak hogy kicsit még elemezzük azt, amit én, és amit te írtál: a savlekötő -értem ezalatt természetesen azokat a gyógyszereket, amik nem a savtermelést gátolják- csökkentik a gyomorsav mennyiségét...
2014. jan. 8. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:

És a proton pumpa gátló???:D

Jó hogy nem savképző....

jaj a savcsökkentő..............:D

2014. jan. 9. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként eü-s vagyok és pont ebből van elegem, hogy mindenki savcsökkentőt kér:D
2014. jan. 9. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
ha orvos vagy,nem kötelességed felírni (bár egy orvos azért ennél értelmesebben szokott megnyilvánulni)a savcsökkentőt
2014. jan. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!