Fülcsengés-fülsípolás mitől? Nátha után vagyok, ma mosták ki a fülemet
Kb.2-3 hete egy jó makacs nátha,torokfájos valami talált meg.
Sajnos,nem tudtam a megszokott NeoCitran,sok vitamin,tea kúrával megjavulni,belázasodtam,csúnyán elkezdtem köhögni,az arcüregem is nagyon tele volt..
Az orvos garatgyulladást állapított meg,kaptam Sumamed antibiotikumot.
Jól is lettem,a torkom,náthám rendben..Viszont a gyógyszer szedése alatt/végén hétvégén elkezdett iszonyúan csengeni,sípolni a fülem.
Gondoltam a nátha utószele,ezért gyakran orrcseppeztem,infráztam,inhaláltam,de nem akart elmúlni.
Tegnap este gondoltam rá,lehet a sok izzadástól,fülzsír dugó keletkezett,ezért paraffin olajat csepegtettem bele.
Ma sem lett jobb,ezért irány a fülészet.
Gyulladást nem láttak,bár mondta a doktornő,hogy egy kis váladék nyomhatja az ideget..Kimosták mindkét fülemet,sajnos,zsíros volt.Utána elküldtek audio vizsgálatra,hallásom tökéletes.A doktornő úgy bocsátott el,hogy reméljük csak a fülzsír volt a gond,és minden ok lesz.
Akkor a rendelőben úgy tűnt minden rendben,sőt hazafele jövet is,azonban egy órája megint elkezdtem hallani a sípolást,igaz sokkal kisebb hangon,kevésbé zavaróan,mint eddig.
Most próbálok rá nem figyelni,lehet csak az a gond,hogy most meg túl sokat babráltak vele délután,de titkon abban reménykedtem,hogy jobb lesz..
Szerintetek?Ne foglalkozzak vele vagy valamilyen alternatív terápia ötlet?
Ezeket leszámítva egészséges vagyok,nem szédülök,fejem nem fáj,vérnyomás rendben,tavasszal voltam a munkahelyem jóvoltából egy ilyen menedzser szűrés szerűségen,ahol sok értéket néztek a laborban,voltam uh-n,belgyógyásznál stb.és a csengést leszámítva jól,egészségesen is érzem magam:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!