Fülzugás fülcsengés szédülés nyányinder. Volt már valakinek? Irtak gyógyszert és orrsprayt de nem használ. A fülnyomás mitől van?
Nekem szülés után voltak ilyen tüneteim.
Talán vérnyomás gond.
Ha az átlagnál pirosabb az arcod,vagy fehérebb,sápadtabb,akkor szinte biztos,hogy vérnyomásprobléma. De ami biztosabb,hogy lelki eredetű a betegség. Keresd meg itt a fülproblémáknál a jelentését és gondolkozz,hogy mitől lehet. Mindenképpen negatív dolgokba,mert egy betegség nem pozitív dolgok miatt jelentkezik. Ennél többet itt senki se fog tudni neked segíteni,te vagy beteg,te tudod mitől,neked is kell tudni megoldani.
Itt van pár ilyen oldal,nézegesd :) De ha nem lenne elég,majd rákeresel
Nekem is volt ilyen, azt mondta az orvos, hogy begyulladt valami ideg az agyamban............
De komolyan, végigjártam a fülészetet, a neurológiát, még ortopédián is voltam, hátha valamelyik nyaki csontom nyom el egy ideget, de ami tutira bejött több heti szédülés után: Bilobil forte + vitamin B komlex bioextra. Próbáld ki, ártani nem fog. :)
Szerintem teljesen felesleges,időpazarlás,de te tudod.Ezek lelki eredetű dolgok,amíg TE nem oldod meg magadban,addig járkálhatsz dokihoz,változás nem nagyon lesz.
De ha nagyon ragaszkodsz a dokihoz,akkor ezt olvasd el,hátha van benne valami ami segít kiindulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!