2 éve fülzúgásom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 éve megállás nélkül hallom a magas frekvenciát,ilyen hertzhez tudnám hasonlítani,nagyon vékony.20 éves vagyok,elmentem orrfülgégészhez,ő elküldött CT-re(ott nem volt gáz hálIstennek).Mindent próbáltam már,akupunktúrától kezdve gyógymasszázsig,voltam Tinnitus centrumban is ahol javasoltak egy zajgenerátort.Na most ez elég drága.Olyat is olvastam,hogy lehet akár bölcsességfogaktól is,egyébként mostanság tervezem kihúzatni őket hátha elmúlik.(Amúgyis ki kell húzatni,mivel összenyomnák a fogsoromat a bölcsességfogaim.)Ha meg nem múlik el ezek után se,akkor megvesszük ezt a zajgenerátort.Kezdek beleőrülni,hogy így kell leélnem az életemet és soha nincsen csend.Esetleg jár valaki hasonló cipőben?2013. aug. 25. 00:35
1/1 anonim válasza:
Az életminőséget drasztikusan befolyásoló tényezőről van szó. Én nem akupunktúrára járnék, hanem az ország legjobb szakorvosát keresném minden erőmmel, minden lehetséges csatornán. Egy szimpla SZTK-orvos és a legjobb szakember közt óriási különbség van, hidd el. Ne hagyd annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!