Fülsípolás; mitől lehet? Többi lent!
Az utóbbi időben napi szinten pár másodpercre besípol a fülem. Hol a bal (legtöbbször az) hol a jobb. Igazán annyira nem zavaró, csak szeretném tudni, mitől lehet. Tényleg csak pár másodpercig szokott tartani, egyszer volt a héten, mikor kicsit több másodpercig tartott, de aztán az is elmúlt.
Koponya MR-en voltam augusztus elején, más miatt ugyan (hipochinderség), de semmi eltérést nem találtak a fejemben. Alacsony vérnyomású voltam mindig is, de sose sípolt a fülem ilyen gyakran, mint az elmúlt 1-másfél hétben. Mikor sípol, akkor nem hallok rosszabbul meg nem is szédülök, nem érzek semmi mást, csak hogy sípol.
Szorongással meg hipochonderséggel pszichológus meg kineziológus kezel, rengeteg vizsgálaton voltam emiatt, mindenféle ultrahangtól kezdve gyomortükrözésig és semmi. Mindenem negatív. Fül orr gégésznél is voltam egy hónapja, igaz akkor is más miatt, akkor csak a fülembe néztek bele, nem láttak semmit.
Mitől lehet ez tehát? Nincs kedvem már megint orvoshoz rohangálni...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!