A jobb lábujjam bal oldala egyik napról a másikra megdagadt és nagyon fáj alig birok rá járkálni. Bekentem fastumgél-el,1napra rá fehér foltok lettek a dagadáson majd lila foltok követték. Mi lehet a bajom? 20éves vagyok.
2013. okt. 6. 16:36
21/21 anonim válasza:
Én azt szeretném Neked javasolni, hogy (ha végképp nem mész el orvoshoz, akkor) minden nap egyszer szopogass SILICEA CH9 homeopátiás orvosságot. (Az első nap inkább többször!)
Ez kilök minden gyulladást és ha van benne valami, azt is.
Aztán, ha már szerinted tiszta (mondjuk 1 hét múlva, de mehet közben is) szopogass el minden nap: TRAUMEEL tablettát! Ez begyógyítja a sebet, a metszést, vágást, szúrást.
Mindig éhgyomorra szopogasd és ne tedd a szert pl. mobiltelefon mellé.
Várható költségek kb. 780 Ft meg 1800 Ft. és normál patika is 1 nap alatt meghozatja Neked e szereket, ha megrendeled személyesen.
Jobbulást!
Ui.: ha rágod a körmöd, arra is van (lelki) homeopátiás szer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!