Jobb szemem fehér részén véres folt alakult ki mitől van ez? Elmulik?
Nekem is ugyan ez van...nekem már csütörtök óta ez van és engem is nagyon zavar.
Egy kicsit fáj is mikor pislogok, de nem vészesen.
Szemcsepp segítene rajta?
Épp ez az nem erőlködtem a vérnyomásom is renben van ezt tegnap vettem észre mai nap meg nagyobb let de nem olyan szines mint tegnap. Tegnap olyan drakula feelinges volt ma már nagyobb felületen van de nem anyira intenziven piros ,
a baj az hogy nem akkarok feleslegesen betegen szemészetnél menni mert rámegy a fél napom korán kel keljek és utálok várni hát még fél napokat ...
Ezt szopogass: HAMAMELIS CH9. Minden nap egyszer 3 globuluszt éhgyomorra. (de első nap beveheted akár 2 óránként is)
Ne tedd mobiltelefon mellé. és ne egyél utána min. 20 percen át!
Javasolnám az OCCULO-HEEL szemcseppet is, de nem emlékszem rá, hogy abban van-e olyan összetevő, hogy Hamamelis? (mivel az egy komplexum, szembajokra).
Figyelj oda, ha nem erőlködtél nagyon viszont szokott fájni a fejed és esetleg a szemgolyód, akkor az időváltozás is okozhat ilyesmi megemelkedik a vérnyomásod szűkülnek az erek, megfájdul a fej és a szemben megpattanhat egy hajszálér kisebb erőltetéstől is.
Tehát ha ilyet tapasztalsz fejfájást szemgolyó feszülést akkor tessék bevenni 1 Algopyrint és 2 szem Nos-pát a Nos-pa megszünteti az érgörcsöt.
Most hogy hamarabb felszívódjon a bevérzés tedd alig hozzáérve a kezedet a szemedre és sugározzad be.tágitja az ereket a szemben. A patikustól kérhetsz gyulladást gátló szemcseppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!