A jobb lábujjam bal oldala egyik napról a másikra megdagadt és nagyon fáj alig birok rá járkálni. Bekentem fastumgél-el,1napra rá fehér foltok lettek a dagadáson majd lila foltok követték. Mi lehet a bajom? 20éves vagyok.
2013. okt. 6. 16:36
12/21 anonim válasza:
Ez nem egyszeru vizholyag es + gombas fertozes, mert a kormod korul mashol is van olyan feheres sargas valami.
13/21 A kérdező kommentje:
ezzel mire akarsz kilyukadni? :S :(
2013. okt. 6. 21:35
14/21 anonim válasza:
Ha kiszúrod tűvel, akkor ha mákod van, kitisztul, ha nincs mákod, akkor még jobban befertőződik. Én nem tenném.
15/21 A kérdező kommentje:
úgy döntöttem hogy megoperálom magam :D majd leirom hogy sikerült :D
2013. okt. 7. 01:07
16/21 A kérdező kommentje:
megmostam,lefertőtlenítettem egy ajatin nevű szerrel,aztán steril tűvel csináltam rá 1 lyukat aztán többet..elkezdet belőle folyni valami sárga nagyon büdös izéé meg egy kis vér..addig nyomomogattam amig az összes ki nem folyt belőle.aztán letöröltem autós elsősegélydobozból kivett törlővel..ejtettem rá egy kis vágást is mert bele akartam nézni kiváncsiságból :D aztán megint egy kis ajatin,leragasztottam és bekötöttem..nagyon remélem hogy nem fogják levágni :( :( :D
2013. okt. 7. 01:53
17/21 A kérdező kommentje:
begyógyult de ottmaradt 1 lyuk rajta :S:S
elmenjek megnézetni ??
2013. okt. 29. 21:41
19/21 A kérdező kommentje:
nem seb..1 lyuk :D mind mikor kiveszed a fültágitód és van a füledbe 1 lyuk
2013. okt. 30. 17:29
20/21 A kérdező kommentje:
át tudok rajta nyomni egy vastag biztostűt... :S
2013. nov. 15. 03:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!