15 perc 10km/h tempójú futás után a pulzusom 1 órával 144,2 órával később 100, kb estére 85-90. Szívelégtelenségem van? Beteg vagyok, vagy csak nagyon ezdetlen?
A testsúlyom 75kg, 181cm magas vagyok,srác.Inkább izmos mint dagadt.2 és fél évet edzettem,súlyzós edzést végeztem,soha nem futottam, nem végeztem aerob se kardio edzést egész életemben.Régen még jó volt az érrendszerem meg minden.Nem volt fejfájásom a vérnyomás miatt meg semmi.Az edzések miatt azonban kialakult egy fejfájás.Ami mindig visszatért, a gyúrást abbahagytam.Fél éve alig edzettem.Szinte nem is.MAGASVÉRNYOMÁS betegségem miatt szedek vérnyomáscsökkentőt, és kb másfél hónappal ezelőtt elkezdtem aerob edzéseket végezni!!!Sétáltam 7km-t naponta 1 óra alatt.Heti háromszor kb. Még mindig csinálom, amitől a fejfájás elmúlik.HA egy nagyonkicsit is megerőltetem magam akkor már jelentkezik a fejfájás a nap végefelé.Nagyonerős és lüktetést érzek a fejemben.Voltam terheléses EKG-n 1 hónapja, voltam szívultrahangon de nem mutattak semmi eltérést.MA futottam 15 percet, gondoltam elkezdem a kardió edzést hátha a szivem megjavul vagy a vérnyomásom jó lesz... de a futás után sajnos azt tapasztaltam amit leírtam fent! :((Nem tudom mi lehet a bajom, arra gondoltam mivan ha szívelégtelenségem van :( de az látszott volna a szívultrahangon nem?
KÉRLEK OLYAN ÍRJON akinek van már tapasztalata ebben, edzett már, rendszeresen eddz... tudja mi az a kardio és aerob edzés.
NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!