Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bulémiás vagyok véget szeretné...

Bulémiás vagyok véget szeretnék vetni ennek mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés
Az egész tavaly kezdődött egy intenzív fogyókúrával aminek a segítségével sikerült 72 kilóról 50-51-re lefogynom.Féltem hogy újra meghízok és megint névtelen "duci" lány leszek a gimiben ezért hánytatni kezdtem magam.Egy idő után leálltam kb tavasszal kezdtem és nyár eleje előtt abba hagytam.Most megint elkezdtem de be szeretném fejezni ismerem a következményeket és tudom hogy segítségre van szükségem.A szüleimnek nem akarom elmondani nagyon szeretnek és ha megtudnák a titkomat össze törnének.Olyan oldalt vagy személyt keresek aki hasonlókat élt át.

2013. jún. 21. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Higgy nekem segítség nélkül egyedül nem tudsz ebből kigyógyulni. Segítséget kell kérned! Ha a szüleidnek nem mondod el akkor beszélj egy pszichológussal ő segít megtalálni a probléma gyökerét, ami szerintem mindjárt azzal kezdődik, hogy nincs önbizalmad, de más is lehet. Egyedül nem tudsz ebből kigyógyulni.

Igazából az a legnagyobb baj hogy a szüleid nem tudnak róla!

2013. jún. 21. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Én szinte ugyanezt éltem át egyébként, én ajánlanám egy pszichológus segítségét. Erről nem kell tudnia a szüleidnek, magadnak kell elintézni, megmondod a pszichonak hogy erről a szüleid nem tudnak, és nem szeretnéd ha megtudnák, így titokban marad az egész, mivel 18 alatt vagy, fizetned se kell érte. Menj el a háziorvosodhoz, és kérj tőle tanácsot, lehet, hogy még beutalót is ír neked, vagy ajánlja az egyik ismerősét stb. Ezt máshogy nem lehet sajnos megoldani, ha visszaesel, akkor ezen te egymagad nem tudsz változtatni. 18L
2013. jún. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!