Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt aki Bulémiás, és már...

Van itt aki Bulémiás, és már rég "Ez lesz az utolsó" de még nem jött el?

Figyelt kérdés

Egyszerüen már belefáradtam, telizabálom magam, és most megis hiztam visszahiztam amit lefogytam, mit csináljak, nemtudom magam kontrolálni, pedig annyira próbálom, segitsetek nekem, mit csináljak:(

Bocsi a helyesirásért.. teljesen kivagyok:(

2013. febr. 4. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A bulémiások általában híznak, mert csak a 70%-át tudod max kihányni, és a sok hányástól a szervezet átáll raktározó üzemmódba, minden kalóriát elraktároz. Azt mondják, hogy egyedül meggyógyulni szinte lehetetlen. És a visszaesés is gyakori. Keresd fel az eveszavar.hu webhelyet. (eveszavarponthu, ha nem jeleníti meg)

átérzem a helyzeted, remélem mihamarabb rendbe jössz

18/L (ex anorexiás, jelenleg bulímiás):

2013. febr. 24. 14:14
 2/2 verus0408 válasza:

Én jelenleg gyógyuló félben vagyok,amiben pszihológus és a családom segített. De ez inkább fejben dől el, tudom hogy nehéz megállni hogy ne egyél, de ilyenkor vegyél be rágót vagy csinálj valami mást. Nekem le kellett buknom a szüleim előt hogy észhez térjek, azóta javulok. Emellett az se árt ha edzel, mert nekem sokat segített a gondolat amikor hánytattam is magam, hogy mivel edzek nehezebben hízhatok vissza. Ne mérd magad állandóan, max csak 3 naponta, helyette inkább döntsd el, hogy jó vagyok amíg p: ebbe a nadrágba beleférek addig jó.

Remélem valamennyit tudtam segíteni, sok szerencsét.

2013. márc. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!