Mennyire nagy probléma a "STAPHYLOCOCCUS AUREUS" Kevés telep MRSA!?
Üdv!
Nagyjából 3 hónapja kezdődött sima hurutos köhögéssel és abból is alig bírtam kigyógyulni és miután jobban lettem és elmúlt a köhögés ilyen váladék termelődik a torkomban. Állandó látogatás a füll-orr gégészeten, azt hitték arc-üreg gyulladás, röntgen stb... Míg csináltak egy nyáltesztet 3 hónap után amiben kiderült, hogy STAPHYLOCOCCUS AUREUS baktérium van a torkomban. Kevés telep; MRSA
Az a baj, hogy nem túl jókat olvastam róla és, hogy nagyon nehéz tőle megszabadulni, ha egyátalán meg lehet. Nem voltam korházba, és különösebb bajom nincs. Se láz, se hányinger, se orrfújás, se fájdalom sehol, csak ez a néha zöld, legtöbbször fehér nyálkás váladék amit felköszörülök a torkomban. Most "DOXYCYCLIN"-t írt fel az orvos meg BACTORBAN orrkenőcsöt.
Mi lesz ha nem lesz hatásos az antibiotikumos kezelés, és nem pusztítja el ezeket (már szedem 3 napja és ténylegesen semmi változást nem vettem észre)?
Mennyire nagy probléma, hogy már 3 hónapja bennem van? Okoz-e komplikációkat később?
Hogyan kaphattam el, hogyha nem is voltam még csak orvosi rendelőbe sem, nem hogy korházban?
HIV fertőzés okozhat ilyet?
Ez nagyon komoly betegség vagy csak túlreagálom?
Válaszokat előre is köszi!
20/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!