Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gerinc problémától lehet így?

Gerinc problémától lehet így?

Figyelt kérdés
1 éve fáj a hátam és a mellkasom. Eddig jobb oldalt. Most a fájdalom bement középre a lapockáim közé fent. Azóta szúr a nagy levegőre is. Voltam már belgyógyász, tüdőgyógyász, reumatológusnál. EKG, labor, mellkas rtg negatív. 10 alkalmas gyógytorna szart se ért. 2 éve voltam gerinc ctn 1 minimális boltosulasom volt. Néha úgy érzem nem bírom a terhelest, le kell üljek vagy épp felalni mert fáj a hátam. Ilyenkor nehéz legzes is van. 2 hete diclofenac gyógyszeren élek. Mi lehet a baj?

ma 08:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Gyógymasszőr!

De ne olyanhoz menj, aki sima masszőr, hanem kifejezettem GYÓGYmasszőr! Pillanatok alatt szétkapja a hátad, pár alkalom alatt helyre fogsz jönni!

Szerintem vegyél be egy fájdalomcsillapítót majd masszázs előtt, mert gatya lesz..!

ma 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!