Merre menjek ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb. 3 hete megjelent a számon, pontosabban a felső ajkaimon egy sebszerűség, inkabb ilyen kis dudor ami sotetebb mint a szám. Az elején a szám széle is ki volt száradva illetve a seb/dudor is mondhatni heges volt ami elmult, igy azt gondoltam biztos a hideg és a szél okozta. Rá 5 napra újra előjött ez a seb/dudor és azóta nem múlik el. Hol halványabb és nem dudorodik ki annyira, hol sötétebb, jobban látszik és fáj, nem is az hogy fáj, hanem érzékeny, kellemetlen. Herpesznek biztos nem herpesz, soha nem volt herpeszem, viszont nagyon beparáztam hogy komolyabb baj is állhat a háttérben. Azt hozzátenném hogy fiatal vagyok és soha az életemben egy szál cigit se szivtam el. Szóval az lenne a kérdésem, hogy kihez forduljak? Hívjam fel a háziorvost? Ez bőrgyógyászati eset, vagy fogászat, szájsebészet?tegnap 22:05
1/2 anonim 

válasza:

Háziorvos megmondja, hogy mennyire kell aggódni. A szájherpesz nagyon könnyen elkapható, akár úgy, ha ugyanabból a pohárból vagy üvegből iszol, mint akinek herpesze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!