Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire jellemző hogy magasvé...

Mennyire jellemző hogy magasvérnyomás esetén a háziorvos csak felír gyógyszert és nem küld laborra, kivizsgálásra?

Figyelt kérdés
tegnap 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így megy, magas a vérbyomásom, írt fel gyógyszert + 1 hétig vérnyomásnaplót kellett vezetnem. Amikor visszamentem, kértem, hogy adjon beutalót kardiológiára, azt mondta, hogy semmi olyan bajom nincs, amihez kardiológus kéne, szedjem tovább a gyógyszert...
tegnap 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Ehhez nem kell labor .Majd ha fizetned kellene érte eszedbe sem jutna .
tegnap 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak gyógyszert ír évek óta, ha tovább is magas ír másikat. Rendszeres a 160-170-es vérnyomásom pedig.
tegnap 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

220/110-re felírta a gyógyszert és csá.

2 és fél éve új orvosom van, még nem találkoztunk, csak a gyógyszereim írják.

Éppen pár napja kaptam tőlük üzenetet, hogy mikor voltam náluk, miért nem járok évente laborba… Küldték is a beutalót.

tegnap 21:54
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Pedig kellene, sőt a vesék állapota is számíthat.
ma 07:34
 6/6 A kérdező kommentje:
5. Nekem azt mondta hogy nagyon magas vérnyomásnál 160 felettinél ha csak ilyen kis emelkedés van akkor nem szoktak
ma 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!