Mennyire jellemző hogy magasvérnyomás esetén a háziorvos csak felír gyógyszert és nem küld laborra, kivizsgálásra?
Figyelt kérdés
tegnap 21:05
1/6 anonim 

válasza:

Nálunk is így megy, magas a vérbyomásom, írt fel gyógyszert + 1 hétig vérnyomásnaplót kellett vezetnem. Amikor visszamentem, kértem, hogy adjon beutalót kardiológiára, azt mondta, hogy semmi olyan bajom nincs, amihez kardiológus kéne, szedjem tovább a gyógyszert...
2/6 anonim 

válasza:

Ehhez nem kell labor .Majd ha fizetned kellene érte eszedbe sem jutna .
3/6 anonim 

válasza:

Nekem csak gyógyszert ír évek óta, ha tovább is magas ír másikat. Rendszeres a 160-170-es vérnyomásom pedig.
4/6 anonim 

válasza:

220/110-re felírta a gyógyszert és csá.
2 és fél éve új orvosom van, még nem találkoztunk, csak a gyógyszereim írják.
Éppen pár napja kaptam tőlük üzenetet, hogy mikor voltam náluk, miért nem járok évente laborba… Küldték is a beutalót.
5/6 Ypszilon1980 

válasza:

Pedig kellene, sőt a vesék állapota is számíthat.
6/6 A kérdező kommentje:
5. Nekem azt mondta hogy nagyon magas vérnyomásnál 160 felettinél ha csak ilyen kis emelkedés van akkor nem szoktak
ma 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!