Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Háziorvosnak írhatok emailt,ho...

Háziorvosnak írhatok emailt,hogy vegyen táppénzre?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok tegnap haza is küldtek a munkából,de most nem szívesen telefonálnék plusz az asszisztens aki felveszi a telefont iszonyat bunkó most ehhez nagyon nincs erőm...Írhatok emailt? Bemenni szintén nem tudok most,mert fix hánynék az úton és nincs aki elkisérjen

tegnapelőtt 14:37
 1/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Amennyiben van email elérhetősége és foglalkoznak ott ezzel, akkor igen,mindenesetre én inkább felhívnám, az a biztos.
tegnapelőtt 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Emeld fel a telefont legalább.
tegnapelőtt 14:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Van email ott szoktak általában recept miatt írni az emberek csak nem tudom táppénz miatt is szoktak-e
tegnapelőtt 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Teppenz miatt nagyon nem kellene. Alap lenne, hogy elmesz az orvoshoz, ha beteg vagy -pláne tegnap ota-, vagy ha annyira xarul vagy, ahogy bizony felhivod, hogy kimenjen. Kellene valami gyógyszer, diagnózis is, ugye
tegnapelőtt 14:49
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez pont a kérdés, de mivel nem tudod, ezért fel kell hívni, a doki lehet ki is akar kérdezni.
tegnapelőtt 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvos függő. Mi így szoktuk
tegnapelőtt 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Én írnék egy emailt hogy mi a helyzet, milyen tünetek és hogy nehezen jutnál be, mi legyen, feltétlenül be kellene menned már ma hogy táppénzre vegyen. Bár azóta gondolom valahogy megoldottad.
tegnapelőtt 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Elmentem feltett 2 kérdés az egyik abból az volt,hogy kell-e táppénz. 3 perc volt az egész. Nem vizsgált meg.Gyógyszert nem kaptam és még mindig rosszul vagyok. Legközelebb biztos,hogy emailt írok.
tegnap 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!