Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vakbèlgyulladás lehet?

Vakbèlgyulladás lehet?

Figyelt kérdés

Kb 20-30 perce fáj a hasam köldök alatti rèsze, nem is nagyon tudom pontosan behatárolni, hogy hol. Egyszercsak belenyillalt, aztán enyhült, aztán megint jobban elkezdett fájni, most enyhült ès stagnál. Tudtam pukizni, de nem igazán enyhített a fájdalmon. Fel bírok állni, tudok mozogni, tehát nem bènító fájdalomról van szó.

Lázam nincs, kicsi hányinger, de ez lehet csak a hirtelen fájdalom ès idegeskedès miatt...

Kb egy hete nagywczès közben olyan èrzèsem volt, mintha megcsikart volna a hasam, de annyira, hogy azt hittem ott pusztulok meg a wcn. Kemény volt, de kb 1-2 perc múlva enyhült a fájdalom majd elmúlt. Na ez viszont bènító fájdalom volt...

Lehetnek ezek a vakbèlgyulladás tünetei? Valakinek hasonló èlmèny? Esetleg csak szèlgörcs bánt? Nem tudom eldönteni.

jan. 27. 00:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ez már egy hete tartana akkor nem itt beszélgetnénk. Menj orvoshoz, lehet egy kis bélhurut vagy valami olyat ettél.
jan. 27. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!