Hosszan tartó, krónikus, betokosodott vakbél?
Figyelt kérdés
Létezik krónikus vakbélgyulladás? Már nagyon fáj a hasam 5 hónapja a vakbelem körül. Nincs semmi gond a vérképpel, de azt olvastam, hogy ilyenkor ez a normális.
Vajon ez lehet a problémám vagy valami más?
Sebésznél, nőgyógyásznál jártam. Volt ultrahangom és csípőröntegenem is.
Nem találtak semmit, de a fájdalom nem szűnik, néha alábbhagy, de egyes mozdulatoknál érezni lehet.
2024. máj. 21. 17:58
1/3 anonim válasza:
"Hosszan tartó, krónikus, betokosodott vakbél?"
Ilyen nincs!
2/3 anonim válasza:
Ritkán létezik. De a valószínűsége minimális, annyira ritka.
3/3 anonim válasza:
Szia! Hasonló jobboldali fájdalommal küzdök. :/ neha úgy vélem ez már csak a stressz miatt van, ott vannak nyirokcsomók simán be tudnak durranni. Több ismerősöm is kórházba került miatta pedig csak olyan vírusfertőzésük volt, ami miatt bedurrantak az ottani nyirokcsomóik. Én a jobboldali peteéréses menstruációs ciklust is mindig megszenvedem, lehet neked is csak ez a "baj"! Nagyon gyakori nőknél, sajnos. Nekem már a 3. Ciklusomban jelentkezett, annyira erősen fájt 3 napig hogy tényleg vakbélnek hittük. Felnőttként 23 evesen szintén csináltak emiatt UH-t. Elzavartak hogy idióta vagyok, csak PMS-em van. De jobb volt félni, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!