Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Érthető hogy ki akarom kerülni...

Érthető hogy ki akarom kerülni a vérvételt mert félek hogy olyan betegség derül ki aminél diétázni kell (pl. cukorbetegség, köszvény) ugyanis én nem tudok tartani diétát mert az evés a mindenem, ezért jobb, ha ez nem derül ki, jobb a struccpolitika?

Figyelt kérdés
jan. 11. 12:40
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
Ok. De miert itt var megerositest?
jan. 11. 16:21
 32/60 A kérdező kommentje:

Ha kiderül hogy cukorbeteg vagyok például és tartom a diétát ès szedem a gyógyszereket akkor fájdalom és szövődmény nélkül fogok meghalni ágyban párnák között?

Melyik a jobb? Meghalok szövőtményekkel 10-15 év múlva békésen mert nem tudtam a betegségemről vagy tudtam a betegségről diétázom kell szenvedek emiatt és meghalok 40 év múlva ugyanúgy szövődményekkel..

jan. 11. 16:22
 33/60 anonim ***** válasza:

27: Számomra érthető, de a többség számára nem lesz az. Leírtam, hogy miért. Azért érthető, mert a nyugodtabb tudat egy valós érték, a te döntésed, hogy ezért több kockázatot vállalsz. A többség számára azért nem érthető, mert ezt felelőtlenségnek, ostobaságnak tartják, és úgy vélik, ez tovább terheli az amúgy is katasztrofális helyzetű ellátórendszert.

Javaslom, ne mások véleményétől tedd függővé a döntésed.

jan. 11. 16:23
 34/60 anonim ***** válasza:
32: Ezt neked kell eldöntened. A többség a 2-esre voksol, illetve úgy véli, hogy a 2-es túl pesszimista forgatókönyv.
jan. 11. 16:25
 35/60 anonim ***** válasza:
100%
De te komolyan azt gondolod semmi tunet nincs?? Ne viccelj! Egy ido utan erezni fogod. Rosszul leszel.
jan. 11. 16:25
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
Vakon és levágott lábbal elég sokáig el lehet vegetálni. És bizony mikor már a halál közeleg, akkor sokan megbánják ezt a stratégiát, amit most a kérdező követ.
jan. 11. 16:26
 37/60 anonim ***** válasza:
36: Igen. Sokan meg nem. És a borzalmas vég még nem érv önmagában, hogy rossz volt a döntés. Az egy jövőbeli én, aki megbánja. De lehet, hogy hosszabb élet esetén meg azt bánná meg, hogy nem élhetett gondtalanabbul úgy, hogy ne kelljen foglalkoznia a betegségekkel.
jan. 11. 16:28
 38/60 anonim ***** válasza:
35: Akkor ráér addig a vérvétel. Egyébként ketogén diéta mellett nem lesz rosszul.
jan. 11. 16:29
 39/60 anonim ***** válasza:
De ertsd meg egy ido utan nincs gondtalan elet. Mar egy emelk.ertek is mutat tuneteket. Zavaro tuneteket. 20-as cukorral nem ereztem semmit. Ja hiszi a piszi;)) És ha mas miatt kell vervetel? Mi van ha mast akar a doki kideríteni, de kozben erre is feny derul?
jan. 11. 16:31
 40/60 anonim ***** válasza:

39: Mi az, hogy "kell" a vérvétel? Minden egészségügyi ellátás/vizsgálat opcionális.

Talán a doki magyarázza el akkor, hogy miért "kell".

jan. 11. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!