Miért nem érzékeli valaki hogy óriási a baj, amivel nem foglalkozik az már közelít és hamarosan ráomlik a fejére?
Meddig lehet homokba dugni a fejünket, elbagatellizálni egy nagyon komoly dolgot?
Milyen személyiségre vall az ilyen viselkedés és miért csinálja?
Le van blokkolva a spirituális látásunk az izraeli, zsió-arab konfliktus miatt. Mond mit nem vettünk észre?
Ha ide írtad ki a kérdést, akkor valami emberiség karmikus dologŰ?
Na valami ilyesmire gondoltam, köszi!
"A másik probléma, hogy nehéz átlátni a nagy képet, hogy a sok kis cselekedet végül hová fog vezetni, vagy mekkorára duzzadt idő közben."
Ez szuper mondat volt!
Sokan nem érzékelik a veszélyeket, mert talán a Világegyetem éppenséggel azt akarja, hogy tanuljunk belőlük. Vagy csak puszta önvédelmi mechanizmus: elkerüljük a kellemetlen gondolatokat, hogy elviselhetőbbek legyenek a hétköznapjai. A problémákat valóban nem lehet örökké ignorálni. Előbb-utóbb a világ megmutatja, hogy mit hagytunk figyelmen kívül. Ez a viselkedés azokra jellemző, akik félnek a változástól vagy túlontúl optimisták. Vagy talán csak nem akarnak szembenézni a valósággal. Az ilyen viselkedés mögött sokszor félelem vagy bizonytalanság húzódik meg.
De hát mi is a valóság? 🌌 Az univerzum rejtélyekkel van tele! (Ezt legalábbis én így érzem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!