Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Érthető hogy ki akarom kerülni...

Érthető hogy ki akarom kerülni a vérvételt mert félek hogy olyan betegség derül ki aminél diétázni kell (pl. cukorbetegség, köszvény) ugyanis én nem tudok tartani diétát mert az evés a mindenem, ezért jobb, ha ez nem derül ki, jobb a struccpolitika?

Figyelt kérdés
ma 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem érthető. Legyen annyi vér a pucádban, hogy direkt teszed tönkre az egészségedet, mint hogy a "dehát nem tudtam" kifogást használod.

Ha úgy gondolod, hogy lehet valami bajod, akkor menj el orvoshoz és vérvételre.

ma 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Én bennem is van ilyen félelem. Napi 4-5 ezer kalória lemegy, eszek vagy 10x egy nap, heti 2x alkoholt is szoktam inni.

Van ismerősi körömben cukros és nagyon durván ki kell mérni, hogy mennyit ehet és miből.

Inkább a halál, mint az.

ma 12:51
 3/10 A kérdező kommentje:
2. Na akkor szerintem érted mire gondolok
ma 12:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Érthető, persze. Csak akkor ne terheld feleslegesen az ellátórendszert sem, ha majd nagyobb a baj. Például nem jársz el vese dialízisre, hanem csendben meghalsz.
ma 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Megértem a hozzáállást, de ez csak addig járható, míg elő nem jönnek a szövődmények.

Különben van középút, pl. "refom" kajákból jókat enni. Vagy enni és mellé gyógyszert szedni, ami csökkenti a vércukrot.

ma 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez így étkezési zavarnak tünök. De tegyük fel inzulinrezisztens vagy

A) élsz tovább úgy ahogy most, 2es diabétesz lesz belőle ami visszafordíthatatlan és kb 2 év múlva lesznek borzalmas tüneteid migréntől meddőségen át akár tartós szervi elváltozásig. Akkor kiderül a 2es diabétesz.

Egész életedben diétáznod kell.

B) elmész most és kiderül egy inzulinrezisztencia. 2-3 év diétával sporttal odafigyeléssel elhagyhatod a gyogyszert és további egy ev alatt nem jon vissza hanem eltunnek a tunetek. Ujra egeszseges vagy, ehetsz barmit mertekkel eleted vegeig

Na melyik a jobb?

ma 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyilván a te dolgod de akkor ne várj majd sajnálatot ha valamiért rosszul is leszel mert meg is érdemled.
ma 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha kiderül valami, pont ugyanúgy megteheted hogy sz@rsz rá, mint most. Viszont kiderülhet olyan amin egyszerű segíteni, nem kell diéta változtatás hozzá. Szerintem ezt gondold át.
ma 13:29
 9/10 A kérdező kommentje:
De volt már egy 6 feletti cukrom 10 éve
ma 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Az semmit nem jelent.
ma 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!