Kettőslátás vagy túlaggodódás?
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek!
Kicsit hipochonder vagyok, eléggé beparáztam most.
Ha távolra nézek és koncentrálok, mondjuk a szoba másik végén lévő virágcserepre, akkor ha mondjuk kinyújtom a kezem, akkor az ujjambol kettőt látok, de mondom nem az ujjamra koncentrálok. Ha at ujjamra, akkor nem látok kettőt.
Barátnőm szerint megint csak rastresszeltem valamire.
Szerintetek ez normális, megnézné valaki ugyanezt a szitut?
Köszönöm
Szerintem ide xanax kevés lesz, SSRI kellene, ami mellett szinte el is hagyhatnád a xanaxot.
A hipochondria, a túlzott és irracionális félelem az egészségi állapottól, sokszor szorongással és depresszióval társul. Az SSRI-k hatással vannak a szerotoninszintre, ami a hangulat, a szorongás, a félelem és az érzelmi stabilitás szabályozásáért felelős, szóval csökkenti a túlzott aggodalmat a testi tünetek miatt. Beszélj vele az orvosoddal, kérdezz rá.
Véralvadásgátlót szedek, emellett nem lehet ssri-t szedni :/
Valószínűleg tönkre fog menni az életem, párom se nagyon tűri már ezt, ami azért érthető is.
Na. Ez sem ennyire fekete fehér.
Valóban bizonyos kockázatokat hordozhat, mivel mindkét gyógyszer hatással van a véralvadási rendszerekre, de az orvosok gyakran figyelik a véralvadási paramétereket, ha a két gyógyszert együttesen szedik. Ha figyelemmel kíséri, módosíthatja az adagokat.
Összességében a két gyógyszer kombinálása bizonyos kockázatokkal járhat, de megfelelő orvosi felügyelettel biztonságosan alkalmazható.
Az a baj, hogy a trombozis bennem annyira felerősítette a hipochondriat, hogy nem mernék kockáztatni.
Mellesleg a pszichiáter sem akart felirni emiatt nekem gyógyszert
Kedves #14-es!
Neked külön köszönet, hogy megcsináltad otthon, megnyugtató volt a válászod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!