Ez valami komoly lehet? Vagy csak túlaggódom?
Csütörtökön megyek háziorvoshoz rutin laborvizsgálat miatt is. Csak kíváncsi volnék, valakinek voltak e már hasonló tünetei. Egy jó hónappal ezelőtt vettem észre, hogy mostanában mindig nagyon sötét színű a székletem, éppen nem fekete.
Néha kevéske nyák is van benne. Egyre többször érzem az egész gyomromnál, és beleimnél is, hogy nyomóérzés van belül, étkezés után. Eleve könnyen puffadok, de rendezettebben étkezek, lassabban, így ez nem fordult elő mostanság, de egyre többször érzem, hogy fáj ez a nyomóérzés.Többször előfordul, hogy napokig normálisan van napi széklet, akár 2x, de nem híg, teljesen normális, csak sötét. Van, amikor napokig nincs, és akkor szenvedek vele. A napokban érzem, hogy mintha fáradékonyabb lennék, és sápadtabb is vagyok, pedig eleve fehér a bőröm, de most egyenesen sápadt, bár lehet ezt már túlgondolom, mert most lett vége a mensimnek.Szedek rendszeresen vasat, magnéziumot, szelént, stb. Csütörtökön mindenképp rákérdezek ezekre a dolgokra is. A puffadásos dolog évek óta jelen volt, csak most elkezdett csökkeni. Nem eszek glutént, tejtermék közül egyedül túró rudit, néha napján mizo kávét. Általában a laboreredményeim maxon szoktak lenni. 19 éves lány vagyok.
"Szedek rendszeresen vasat"
Az színezi sötétre a székletet
Két fajta vas pezsgőtablettát szedek, még azok is?
Erre viszont nem gondoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!