Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Van egy véraláfutésom ami bő...

Fideszoton kérdése:

Van egy véraláfutésom ami bő 2 év alatt nem múlt el. Nem fáj meg semmi. régen egy 2 hétig kentem biomed fekete nadálytővel. El tudom privátban is küldeni hogy néz ki. Jelenthet rosszat vagy túlaggódom?

Figyelt kérdés

aug. 25. 15:36
 1/4 anonim válasza:
Nekem is volt, bár nem olyan hosszú ideig. Nekem a kor és a vitamin hiány volt az oka, de mostmár egész szépen elmúlt. Nekem azt hiszem, hogy Herbiovid volt a krém neve, de az is fekete nadálytöves. Én azt mondom, hogy mindenképp nézesd meg egy orvossal és kövesd a tanácsait, mert ha semmi komoly, akkor azt el tudja mondani vagy esetleg, hogy biztos legyen, tud plusz kivizsgálásokat ajánlani és akkor te is megnyugodhatsz.
aug. 25. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az nem véraláfutás akkor, hanem valami más. 2 év alatt elmúlna.

A véralafutas az mikor a hajszálerek roncsolódnak és a szövetek közé befolyik.a vér. Az 1-2 hét alatt eltűnik.

aug. 25. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én megmutatnám orvosnak. 2 év az nem épp a normális kategória. Ennyi idő alatt már rég el kellett volna tűnnie.
aug. 25. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, olvasod-e még a kommenteket, de nekem is van egy zúzódás a lábamon, ami “meggyógyult” nagyon elhalványodott de halványan mèg látszik. Egy nagy lila-kék zúzódás volt, oda vertem a kocsi ajtó sarkát. Kb 4 hónapja van ott. De bármilyen zúzódás ahol megütöttem azóta máshol, mindegyik szépen felszívódott, csak az nem
nov. 18. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!